Vi skal være det beste KAM miljøet i Norge. Har du lyst til å bidra til dette?


Søknadsfrist 08.08.2021

StillingstittelKey Account Manager
ArbeidsgiverScandza Nordic Brands
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeButikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport
StillingsfunksjonSalg/Produktsalg, Salg, Salg/Løsningssalg

I Scandza Nordic Brands er vi uhøytidelige, raske og beslutningsdyktige. Vi har lidenskap for våre merkevarer og våre kunder og har et kontinuerlig fokus på å bli bedre. Vi er stolte av å representere noen av markedets mest attraktive produkter og er genuint opptatt av å skape kundeverdi.

I rollen som KAM vil du ha det strategiske og taktiske totalansvaret for egne varemerker for definerte kunder, og du vil være ansvarlig for både produkt- og kunderegnskap. Du vil utføre sentrale oppgaver med ansvar for effektive, kommersielle og lønnsomme løsninger, skape aktivitet og vekst i porteføljens eksisterende produkter.

Vår nye Key Account Manager må ønske å vokse i og med selskapet og eksempler på arbeids- og ansvarsområder er som følger;

• Ansvarlig for utvikling, både topplinje og bunnlinje, for definert kjede

• Være pådriver internt for effektive, kommersielle og lønnsomme løsninger

• Være en sterk bidragsyter i KAM-teamet i Scandza

• Utvise tverrfaglig forståelse, initiere, involvere og forankre kundeprosesser

• Være en troverdig og tillitsfull samarbeidsperson mot definerte kjeder

• Ha gode lederegenskaper og evner å gå foran som et godt eksempel

Stillingen passer godt for en analytisk og løsningsorientert person som evner å jobbe selvstendig. Videre er du oppdatert på markedstrender og kundebehov, og kan aktivt bidra til at vi identifiserer og skaper nye markedsmuligheter. For å lykkes i rollen må du være god til å bygge relasjoner, du har sterk forretningsforståelse og evner å identifisere nye forretningsmuligheter. Du er opptatt av detaljer og er dyktig med analyse, samt behersker verktøy som Nielsen og/eller Dunnhumby svært godt. Omgivelsene oppfatter deg som positiv og engasjert med sterkt konkurranseinstinkt.

Vår Key Account Manager har høyere utdanning innen ledelse, salg/markedsføring økonomi eller lignede. Du kan vise til erfaring og innsikt i hele verdikjeden fra et næringsmiddelperspektiv og har minimum 2 års erfaring fra dagligvarebransjen. Videre kan du vise til forhandlingskompetanse og velutviklet forretningsforståelse.

Scandza tilbyr konkurransedyktige betingelser og en rolle med store påvirkningsmuligheter. Vi er et ambisiøst selskap i sterk utvikling og har et stort potensial. Du vil få varierte arbeidsoppgaver med spennende utfordringer og et godt arbeidsmiljø som preges av stort engasjement, dyktige kollegaer og godt humør.

Er dette deg? Du kan vise interesse for stillingen ved å sende oss din CV og søknad innen søknadsfristen 8. august 2021. Vil du vite mer? Vår rådgiver i The Assessment Company Norge, Stian Dyre Hansen (91 69 66 61) vil gjerne fortelle mer om oss som selskap og kandidatprofilen vi ser etter.

Kontakter

  • Kontaktperson: Stian Dyre Hansen
  • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
  • Telefon: +47 916 96 661

Sted

Adresse: Henrik Ibsens gate 60C

Del jobb på