Seniorrådgiver HR

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSeniorrådgiver HR
ArbeidsgiverESPIRA GRUPPEN AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeHR, organisasjonsutvikling og rekruttering, Barn, skole og undervisning
StillingsfunksjonHR, personal og rekruttering

Som seniorrådgiver HR i Espira gruppen vil du ha et bredt arbeidsområde innen HR, men med særlig vekt på å støtte og bistå våre regionssjefer og styrere i personalsaker og arbeidsmiljøprosesser. Jobben vil være en kombinasjon av det å jobbe strategisk med å bidra i arbeidet med å utarbeide retningslinjer, rutiner og personaladministrative prosesser samt å aktivt bistå og støtte lederne. Du vil også bidra inn i lederutviklingen med veiledning og kursing innen personalledelse og personaloppfølging. I tillegg vil du bistå ledere administrativt og operativt i rekrutteringsprosesser. Stillingen rapporterer til HR-sjef.

Vi ser etter en medarbeider som har meget god innsikt i lov - og avtaleverket på HR området, og som har god erfaring med forhandlinger og drøftelser i partsarbeidet. God forståelse for de tillitsvalgte og arbeidstakerorganisasjonene sine roller er viktig. Du har god erfaring med sykefraværsarbeid og god kunnskap om dialogen med NAV. Det vil være en stor fordel hvis du har erfaring fra HR arbeidet i større kompleks organisasjoner og du har nok minimum 6 - 8 års erfaring innen fagfeltet. Vi vil gjerne at du har spesialisert utdannelse innen HR - faget, men svært relevant bakgrunn kan kompensere for dette kravet.

Rett kandidat har gode digitale ferdigheter. Du er trygg og selvstendig i rollen, har gode kommunikasjons- og samarbeidsevner og er omgjengelig og serviceinnstilt. Du evner til å skape gode relasjoner i og utenfor eget fagmiljø

Dette er en spennende stilling i en avdeling med godt fagmiljø. Du vil få gode utviklingsmuligheter og vil være delaktig i utviklingen av over 100 mangfoldige barnehager. Vi har gode pensjons- og forsikringsordninger. Espira Gruppen sitter i nyoppussede lyse lokaler på Skøyen rett ved alle trafikknutepunkter. Lønn etter avtale og noe reising må påregnes.

Oppstartsdato: 1. mars 2022 eller før

Kontakter

  • Kontaktperson: Per Gauslaa
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 977 75 649

Sted

Adresse: Hoffsveien 1A

Lignende stillinger|