Utløpt

Er du en dyktig kommunikator og et kreativt talent som kan lage Norges beste presentasjoner?


Publisert
UtløptSøknadsfrist 18.10.2020

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverFinn
LokasjonOslo
BransjeMedia / Forlag
Søk her

FINN motor søker etter en ny konseptutvikler som skal styrke vår service overfor annonsørene. Du må kunne jobbe på et visuelt, men også strategisk nivå, og sammen med våre selgere skaper du løsninger som svarer på både kunde- og mediebyråets strategi.

Vårt mål for deg er at ditt arbeid ses på som det ypperste visuelle materialet våre kunder får presentert, og du vil derfor få en nøkkelrolle i avdelingen og samtidig være en del av et kreativt miljø med våre andre konseptutviklere.

Du skal synliggjøre mulighetene i Schibsted gjennom å illustrere hvordan våre kommersielle flater kan benyttes på best mulig måte. Våre selgere jobber med annonseflater hos både FINN og resten av Schibsteds portefølje, som VG, E24, Aftenposten, Bergens Tidende og øvrige regionsaviser. I tillegg til å lage visualiseringer for kundene våre tror vi du har god forretningsforståelse og er en god diskusjonspartner for våre selgere og kunder. Vi ønsker å løse våre kunders utfordringer både i form av ideer, konsepter og design og du vil kunne ta en aktiv rolle i alle ledd i disse prosessene. Vi jobber med høyt tempo og det kreves at du trives i en hektisk hverdag med tidspress og mange baller i luften.

Som konseptutvikler for FINN motor vil du jobbe med bilimportører og forhandlere, båt- og caravanbransjen, samt næringskjøretøy. Et typisk dag på jobben består av idéutvikling og sparring med selgerne for å forstå kundebehovet, samt produksjon av skisser og presentasjoner for å vise kundens mulighetsrom i Schibsteds flater.

Du vil være en del av FINN motor, totalt bestående av 16 personer. Det er en inkluderende og sosial avdeling, men høy kompetanse innen salgsfaget. FINN motor består av to salgsteam hvor du vil rapportere til Salgssjef på team Importør. Du vil jobbe på tvers mellom begge team, ca like mye. I tillegg til å være konseptutvikler for FINN motor, vil du være en del av en tverrfaglig gruppe med andre konseptutviklere i FINN. Her vil dere i noen saker jobbe sammen om å løse større prosjekter, på tvers av alle vertikaler i FINN.

Som person er det viktig at du er initiativrik og selvgående. Du er kreativ, tydelig og er en lagspiller. Du er en person som får ting gjort, selv med mange baller i lufta og til tider korte tidsfrister.

Store deler av din tid vil bli brukt til praktisk produksjon, og det er derfor viktig at du mestrer programmer som Adobe Photoshop, InDesign og Premier Pro. Du vil også bruke mye tid på å utarbeide salgspresentasjoner i samarbeid med selgerne, så kunnskap om Google Slides eller andre presentasjonsverktøy er en fordel.

Ansvarsområder/arbeidsoppgaver:

 • Designe annonser og mockups/skisser for våre annonsører
 • Delta aktivt i kundeprosesser og kundemøter
 • Bli en uvurderlig bidragsyter for salgsteamet gjennom pitcher og utvikle kommersielt gjennomførbare konsepter for å nå salgsmål
 • Aktiv deltagelse i kreative fora bestående av andre som jobber med salg/konseptutvikling i FINN og Schibsted


Kvalifikasjoner:

 • Høyere relevant utdannelse, minimum bachelor-nivå
 • Høy interesse for markedsføring og kundekommunikasjon
 • Digital bakgrunn med kompetanse og interesse for alle typer digitale flater og plattformer
 • Jobber planlagt og strukturert, uten at dette hindrer farten eller kreativiteten


Personlige egenskaper:

 • Løsningsorientert
 • Høy arbeidskapasitet
 • Nysgjerrig

Kontaktperson:
Anders Halvorsen
908 46 907
anders.halvorsen@schibsted.com

Sektor: Privat
Stillingstittel: Konseptutvikler
Bransje: Media, Forretningsutvikling
Sted: Oslo

Søk her
Del jobb på