Vil du være med videreutvikle og digitalisere Møller Mobility Group sine supply chain prosesser?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDomain Lead Supply Chain
ArbeidsgiverMøller Mobility Group
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, Transport og logistikk, IT - programvare
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Produktledelse, IT utvikling/Systemarkitekt
Søknadsfrist08.02.2023

1/3 av livet bruker du på jobb.

Make it worth it – Dare to move!

Møller Mobility Group skal gjennomføre en større forretningstransformasjon (DRIVe) som vil strekke seg over flere år. Sentralt i DRIVe er å etablere en moderne teknologisk plattform som understøtter dagens og morgendagens forretningsbehov. Eksisterende kjernesystemer skal skiftes ut og erstattes delvis med digitale produkter og tjenester knyttet til vår digitale tjenesteplattform og delvis av standardiserte løsninger som bygger på Microsoft Dynamics 365 og Annata 365 plattformene.

Som Domain Lead Supply Chain vil du være ansatt i Møller Digital sin avdeling Application Management, som forvalter og videreutvikler konsernets gamle og nye ERP-plattform. Faglig rapportering vil være til prosjektleder i vårt DRIVe program, samt til konsernledelsens eier av logistikkområdet sammen med Business Sponsor for logistikk fra forretningssiden i konsernet. Sammen vil du og Business Sponsor lede et team med ressurser som skal sikre helhetlige løsninger gjennom programmet, også etter at den nye digitale plattformen er implementert.

Møller Mobility Group har en omfattende lokal logistikkvirksomhet, med et stort sentrallager for bildeler og -tilbehør. Systemene som brukes er Autostore (robotisert lager) og Astro WMS (warehouse management system). In- og outbound og transportplanlegging skal over i Dynamics FnO. Optimalisering av vareflyt, lagerbeholdning, og effektivisering av arbeidsprosesser vil være sentralt for å effektivisere logistikkjedene.

Dine arbeidsoppgaver vil i hovedsak være å:

 • Identifisere og operasjonalisere ideer og behov til digitale initiativ/prosjekter
 • Kommunisere prioriteringer fra forretningseier på området i konsernet til digitale initiativer
 • Utarbeide Business Case, delta i prioritering av initiativ og koordinere med andre Domain Leads
 • Lede Domain Team Supply Chain sammen med Business Sponsor
 • Lede og koordinere løsningsteamenes innsats, samt ha eierskap til fremdrift og leveranser

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har erfaring fra Supply Chain og solid digital forståelse. Du ønsker å bidra til å identifisere og omsette forretningsmuligheter og behov til digitale løsninger som støtter opp under vår virksomhetsstrategi. Vi ser gjerne at du tidligere har jobbet med Management Consulting innenfor Supply Chain-området, hatt lederansvar innenfor relevante områder, eller jobbet som ERP-arkitekt eller løsningsrådgiver.

Du er en pådriver som ser muligheter, tør å utfordre og kommuniserer godt - både med fagpersoner og med ledere på forretningssiden, og med arkitekter, utviklere og løsningsspesialister i Møller Digital. Videre har du kommersiell teft og leverer kvalitet både til kunde og det aktuelle prosjektet. Ikke minst er det viktig at du har sterk digital kompetanse og interesse, og at du er nysgjerrig på hvordan ny teknologi kan anvendes forretningsmessig. Du er ikke redd for å ta beslutninger, og identifiserer deg med våre grunnverdier; Åpen og ærlig, initiativrik, omtenksom og tydelig.

Kvalifikasjoner vi ser for oss at du har:

 • Høyere relevant utdanning på universitets-/høgskolenivå på minimum masternivå, fortrinnsvis innen Supply Chain eller teknologi (relevant erfaring fra fagområdene kan kompensere for utdanning)
 • Relevant og inngående erfaring fra fagområdet Supply Chain/logistikk
 • Erfaring med forretningsutvikling, endringsledelse, gevinststyring og interessenthåndtering

Søknadsfrist: Snarest og innen 08.02.23.

Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

 • Kontaktperson: Rebekka Buvik Myrtveit
 • Stillingstittel: Manager
 • Telefon: +47 934 23 761
 • Kontaktperson: Ina Tveit Nafstad
 • Stillingstittel: Manager
 • Telefon: +47 911 08 680

Sted

Adresse: Frysjaveien 31B