DRIFTSDIREKTØR/COO

Publisert: Publisert:
StillingstittelDRIFTSDIREKTØR/COO
ArbeidsgiverNorway's Best
TypeFast
LokasjonFlåm
BransjeAnnet, Restaurant, mat og uteliv, Reise og turisme, Hotell og overnatting
StillingsfunksjonAnnet, Ledelse
Søknadsfrist04.05.2023

JOBB I SPEKTAKULÆRE OMGIVELSER MED DET BESTE NORGE BYR PÅ AV FJORD OG FJELL!

Vi søker deg som vil være med å utvikle noen av landets mest populære reisemål og attraksjoner. Med utgangspunkt i Flåm og Myrkdalen har vi gjennom 25 år bygd opp en av Norges mest vellykkede reiselivssatsinger.

Som driftsdirektør i reiselivskonsernet Norway`s best får du overordnet ansvar for drift og videreutvikling av hoteller, restauranter, bakeri, fjellheiser, events, aktiviteter og kundesenter. Stillingen rapporterer til adm. direktør og inngår i konsernets ledergruppe. Med på laget får du 120 erfarne og kompetente medarbeidere med engasjement for å gi den beste kundeopplevelsen.

Vi leter etter en teamorientert leder som kan bygge kultur for samarbeid, erfaringsutveksling og helhetstenkning, med god driftserfaring, fortrinnsvis fra reiseliv og hotelldrift. Du har kommersiell teft og evne til nytenkning.

Du er en tydelig leder med gode kommunikasjonsevner og evne til å oppnå resultater og skape engasjement hos medarbeiderne. Kunnskap om konseptutvikling og gjerne erfaring fra arbeid med merkevarer vil være et stort pluss. Stillingen vil kreve at du mestrer både strategiske og operative oppgaver.

Vi forutsetter at du behersker et skandinavisk språk samt engelsk.

Stillingen gir spennende utviklingsmuligheter for deg som vil ta neste steg og kombinere friluftsliv med ledelse i et stort og sammensatt reiselivskonsern.

Ta gjerne uforpliktende kontakt med partner Randi Flugstad i Amrop på 905 84 138 eller til adm. direktør i Norway`s best Per Brochmann på 481 88 929. Søknader mottas fortløpende.

Kontakter

  • Kontaktperson: Randi Flugstad
  • Stillingstittel: Partner, Amrop
  • Telefon: +47 905 84 138
  • Kontaktperson: Per Brochmann
  • Stillingstittel: Adm. direktør, Norway`s best
  • Telefon: +47 481 88 929

Sted

Adresse: Nedre Fretheim 7