Finance Business Partner Commercial & HQ

Publisert: Publisert:
StillingstittelFinance Business Partner Commercial & HQ
ArbeidsgiverEkornes
TypeFast
LokasjonSykkylven/Oslo
BransjeBank / Finans / Forsikring, Industri / Produksjon, Økonomi og regnskap
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Konsulent

Bli med på møbeleventyret!

Ekornes er Nordens største møbelprodusent med produkter som selges under merkevarene Stressless®, IMG® og Svane®. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen og et av Norges mest kjente merkevarer internasjonalt. Produktene selges globalt i over 43 ulike markeder, og gruppen har operasjonell tilstedeværelse i Norge, Litauen, Nord Amerika, Thailand og Vietnam. Ekornes har opplevd eksplosiv vekst over de siste årene, med en omsetningsvekst på 36% og økning i antall årsverk på mer enn 50% over de siste to årene.

Vi har en ambisiøs vekststrategi for selskapet fremover med målsetning om ekspandere inn i nye produktkategorier, ta nye kundesegmenter og bygge et enda mer fremoverlent og bedre Ekornes for fremtiden. For å bidra til at vi lykkes med denne reisen ønsker vi å styrke finansfunksjonen med ytterligere kapasitet innen analyse, planlegging og beslutningsstøtte. Det er denne reisen vi ønsker at DU skal bli en del av ved å forme fremtidens finansfunksjon i Ekornes!

Finance Business Partner Commercial & HQ:
En viktig del av den nye strategiske retningen for Ekornes er å bli mer kundeorientert. Denne rollen skal støtte salgsorganisasjonen og stabsfunksjonene med mer analysekapasitet, innsikt og beslutningsstøtte. Finance Business Partner Commercial & HQ vil være et knutepunkt og en viktig partner for den kommersielle virksomheten i Ekornes. Noen av de viktigste arbeidsoppgavene for denne rollen:

  • Være en finans- og forretningspartner for konsernets fire kommersielle regioner
  • Samarbeide og støtte region/marked med kommersiell analyse og prissetting
  • Ansvar for å følge opp P&L for konsernfunksjonene, herunder støtte SVP´er og gjennomføre månedlige gjennomganger og kostnadsoppfølginger
  • Følge opp og analysere salgsytelse og lønnsomhet på marked-, produkt- og kundenivå

Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du være en del av et solid og sammensveiset kompetansemiljø, med store utviklingsmuligheter i et globalt konsern. Vi tar vare på våre ansatte og ønsker å bidra til deres utvikling. Du vil være en del av Group Controlling-teamet lokalisert på vårt hovedkontor i Sykkylven. Bor du i Oslo, men har planer om å flytte tilbake til Sunnmøre kan vi legge til rette for dette via vårt kontor i Oslo i en overgangsfase.

Hvem er du?
Vi tror at du er en proaktiv og fremoverlent team-player med kommersiell teft. Du har fokus på kompetansedeling og verdiskapning, samt ser verdien i å bygge langsiktige relasjoner. For å lykkes i rollen har du en master innen finans/økonomi og erfaring fra større konsern. Samtidig er du en dreven bruker av MS Excel og MS Powerpoint/think-cell og har gjerne kjennskap til SAP eller andre ERP-systemer.

Søknader vurderes fortløpende. 

Har du spørsmål?

Kariann Sandvik

Managing Partner

Yapril AS

+47 476 35 720

kariann.sandvik@yapril.no

Maren Øverli

Management Consultant

Yapril AS

+47 901 32 181

maren.overli@yapril.no

Lignende stillinger|