Vil du ta ansvaret for å bygge Formuesforvaltnings posisjon i markedet og sørge for at selskapet blir en solid rådgivningsaktør på bærekraft fra et eierståsted?

Publisert: Publisert:
StillingstittelSustainability Advisor
ArbeidsgiverFORMUESFORVALTNING AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Bank, finans og forsikring
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Rådgivning
Søknadsfrist01.12.2021

Formuesforvaltning har valgt å ta en tydelig posisjon når det kommer til bærekraft. Dette gjelder både i egen virksomhet og hvordan man gir råd om og forvalter kundens verdier. Formuesforvaltning har satt tydelige mål knyttet opp mot FNs bærekraftsmål, Parisavtalen og Nordiske Rådets visjon.

Sustainability Adviser skal være med å utvikle rådgivningsmoduler innenfor bærekraft som en integrert del av et hybrid financial life management konsept. Rollen vil også drive med individuell rådgivning til kunder som ønsker bistand på bærekraftområdet samt rådgivning internt for å sikre at Formuesforvaltning hele tiden utvikler seg innenfor bærekraftområdet, i tråd med og utover regulatoriske krav. Du vil arbeide mot kunder både i Norge og Sverige, og vil jobbe tett sammen med Formuesforvaltnings øvrige eksperter innenfor investeringer, eierskap, generasjonsskifte, skatt, juss, regnskap og pensjon.

Du har en sterk interesse innenfor fagområdet, og har en klar ambisjon og retning innen bærekraftområdet. Vi tror at den som lykkes best i rollen har høyere utdannelse innen relevant område og 2-4 års arbeidserfaring innen bærekraftsområdet fra enten konsulentbransjen, PE-selskap, større kommersiell virksomhet eller et akademisk miljø. Vår nye Sustainability advisor er analytisk samtidig som han/hun ser verdien av å skape gode relasjoner. Du trives i en rådgivende rolle både internt og eksternt og behersker å navigere i ulike fora, med ulike mål og behov. Du kommuniserer svært godt på et av de nordiske språkene og engelsk, både muntlig og skriftlig. Du tar lett i bruk innovative, digitale løsninger, samtidig som du motiveres av personlig kontakt i kundeforholdet.

Kulturen i Formuesforvaltning kjennetegnes ved et fremoverlent, hyggelig og inkluderende operativt miljø med høy faglig kompetanse. Formuesforvaltnings oppdrag handler om mer enn avkastning på kapitalen. Selskapet vil bidra til et rikere liv for sine kunder. Dette betyr å bevare og utvikle det som er skapt, men også å sikre trygghet for det livet kundene ønsker å leve. I tillegg skal Formuesforvaltning hjelpe kundene å fortsatt skape slik at kapitalen blir en kilde til å realisere nye mål - i stedet for et mål i seg selv. Selskapet setter alltid kunden først, og de ansatte lykkes fordi de skaper resultater sammen. Ditt arbeidssted blir i nyoppussede lokaler på Solli Plass i Oslo. Ettersom ditt ansvarsområde vil dekke både det norske og svenske markedet kan det bli nødvendig med noe reisevirksomhet.

For spørsmål om stillingen, ta kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Katrine Feyling tlf 977 58 731 eller Sissel Brodtkorb 412 20 913. Send oss din søknad og CV innen 01.12.2021

Kontakter

  • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 412 20 913
  • Kontaktperson: Katrine Feyling
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 977 58 731

Sted

Adresse: Henrik Ibsens gate 53

Lignende stillinger|