Konserndirektør personmarked

Publisert: Publisert:
StillingstittelKonserndirektør personmarked
ArbeidsgiverSparebanken Sør
TypeFast
LokasjonKristiansand S
BransjeBank, finans og forsikring
StillingsfunksjonLedelse

Konserndirektør personmarked

Sparebanken Sør søker endringsleder med markedsteft

I snart 200 år har Sparebanken Sør vært en erfaren og trygg rådgiver for våre kunder. De ansatte i banken har høy kompetanse, nærhet til markedet, og et stort engasjement for kunder og landsdel. Selv en 200 år gammel bank skal levere nye og moderne løsninger. Derfor står vi midt i en transformasjon som skal gi kundene enda bedre digitale tjenester – samtidig som vi beholder den viktige lokale tilstedeværelsen.

Nå leter vi etter deg som er ambisiøs nok til å drive oss frem mot hårete mål, og trygg nok til å lede en stor personmarkedsdivisjon. Du er en endringsleder som får folk med deg, ser etter nye forretningsmuligheter og bygger merkevaren Sparebanken Sør.

Som person kjennetegnes du av din sterke kundeorientering og markedsteft. Du er en leder som fester blikket fremover og på helheten, og du er en trygg og lyttende lagbygger. Dine ansatte forventer at du er en tydelig premissgiver, med klare mål og stor gjennomføringsevne. Din egen leder forventer en konserndirektør med gode kommunikasjonsevner, som er nysgjerrig og uredd i jakten på å gjøre det litt bedre hver dag – for kundene, for banken og for landsdelen. Arbeidssted vil være Kristiansand/Arendal.

Vil du ha mer informasjon? Ta kontakt med direktør konsernstab, Rolf Søraker, på telefon 91 82 33 71, eller Arne Gunnar Dokken i Amrop, på telefon 90 04 66 89.

Kontakter

  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop
  • Telefon: +47 900 46 689
  • Kontaktperson: Rolf Søraker
  • Stillingstittel: Direktør konsernstab
  • Telefon: +47 918 23 371

Sted

Adresse: Rådhusg 7/9