Employer Branding I Rekruttering I Kompetanseutvikling I SoMe

Publisert: Publisert:
StillingstittelRekrutterings- og opplæringsansvarlig
ArbeidsgiverAsko Agder
TypeFast
LokasjonLillesand
BransjeMarkedsføring og annonsering, Grossisthandel import/eksport, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, HR, personal og rekruttering, Kurs og opplæring
Søknadsfrist01.12.2022

Bli kjent med ASKO

Vil du bidra til at ASKO AGDER er en av regionens mest attraktive arbeidsplasser?

Vi søker deg som brenner for arbeidsplassen, folkene som jobber der og får energi av vår ambisjon om å være en av de mest attraktive arbeidsplassene på Sørlandet. Rollen er synlig både internt som lederstøtte, blant våre ansatte og som et av våre ansikt utad. Sistnevnte også i form av å løfte vår "storytelling" på digitale flater. Ditt bidrag blir dermed helt sentralt i vårt arbeid med å tiltrekke, utvikle og beholde dyktige kollegaer.

Vi tilbyr en sjelden mulighet i et anerkjent og solid selskap med godt omdømme. Hos ASKO AGDER spiller du på et vinnerlag med målrettet fokus på bærekraft og klimanøytralitet, effektiv logistikk og høy medarbeider- og kundetilfredshet. 

Høres dette spennede ut? 

Les mer og søk via søknadsknsppen

Om arbeidsgiveren

ASKO har tradisjoner for leveranser av mat tilbake til 1866 og er i dag en moderne logistikkbedrift med over 3.000 ansatte.
ASKO omfatter 13 regionale ASKO-selskaper, lokalisert fra Lillesand i sør til Tromsø i nord, samt sentrallagre og samlastingsterminal på Vestby i Akershus.

ASKO er engrosvirksomheten til Norges ledende handelshus, NorgesGruppen, og leverer til både dagligvare- og serveringsmarkedet.

Kundene er bl.a. Kiwi, Spar, Joker, Eurospar, Meny, Deli de Luca, Mix, Shell, Esso og Best, samt til hoteller, restauranter, kafeer, kantiner, fastfood, sykehus og offentlig virksomhet.

ASKO er en ledende logistikkbedrift i Norge og i europeisk sammenheng. Vi investerer i moderne lagre, transpoertmateriell og teknologi for å skape en mest mulig effektiv verdikjede fra produsent til kunde.

ASKO har en ambisjon om å være bærekraftig og klimanøytral. Som en av landets største transport-virksomheter krever dette at vi er i front med å ta i bruk miljøvennlige transportløsninger. Vår virksomhet er energikrevende, og vi produserer nå mer fornybar energi fra sol og vind enn det vi forbruker.


ASKOs ambisjoner:
• Effektiv logistikk til fornøyde kunder
• Konkurransedyktig håndtering av hele varestrømmen
• Bærekraftig og klimanøytral


ASKO AGDER AS er en ledende engrosbedrift med ca. 200 ansatte og en forventet omsetning i 2022 på over NOK 5 milliarder. Markedsområdet er Agder og Vest-Telemark. Selskapet leverer til dagligvareforretninger, storhusholdninger og servicehandelen og er lokalisert i Lillesand.