Har du erfaring innen økonomi og ønsker nye utfordringer?StillingstittelØkonomiansvarlig
ArbeidsgiverFredensborg Fritid
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap, Eiendom
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Økonomi og regnskap

Bli kjent med Head4More AS

Har du god økonomiforståelse og et hode for tall? Fredensborg Fritid søker deg som vil være med å utvikle oss som selskap.
Fredensborg Fritid er i sterk vekst og har ambisiøse mål for de neste årene. Vi har derfor behov for å styrke økonomifunksjonen i selskapet med en Økonomiansvarlig. Stillingen er nyopprettet og er tiltenkt å dekke et bredt spekter av viktige arbeidsoppgaver sentralt, og også ha fokus på en av de store destinasjonene (Kragerø). Du vil ha en nøkkelrolle i økonomistyringen av spennende utviklingsprosjekter og i forbindelse med nye prosjektselskaper som etableres. Stillingen vil rapportere til CFO.

Ansvarsområder og arbeidsoppgaver:

 • Generell økonomioppfølging i selskapet
 • Utøve controller-funksjonen, samt å være bindeledd mellom regnskap og selskapet
 • Ansvarlig for kontinuerlig oppdatering og ajourføring av selskapets managementavtaler mot datterselskapene
 • Videreutvikle rutiner og malverk tilknyttet selskapsforvaltning og økonomistyring/-rapportering for selskapet og for eksisterende og nye prosjektselskaper 
 • Bistå CFO i likviditetsstyring i selskapet og ned mot aktuelle destinasjonsselskaper
 • Bistå i transaksjoner, spesielt tilknyttet oppgjør, pro & contra, dokumentutarbeidelse m.m.
 • Utarbeidelse av nødvendige dokumenter ved selskapsmessige endringer, eksempelvis ved stiftelse av nytt selskap.
 • I tillegg vil det være viktige oppgaver i forbindelse med de ulike prosjektselskapene som etableres, herunder økonomi- og controlleransvar, kontaktpunkt for prosjektledere/sjefer i løpende regnskapsførsel, utarbeidelse av kvartalsvise økonomi- og prosjektrapporter, utarbeide ligningspapirer, årsregnskap m.m.


Kvalifikasjoner 

 • Høyere utdannelse innen økonomi/regnskap/revisjon, alternativt solid erfaring med relevante arbeidsoppgaver og ansvar innen økonomi
 • Erfaring fra eiendomsutvikling er fordelaktig. Du forstår kompleksiteten i prosjektene
 • Vant til å jobbe i og lede prosjekter
 • Du er systematisk og strukturert, og har sterk systemforståelse
 • Gode engelskkunnskaper både muntlig og skriftlig
 • Du kan vise til gode resultater i tidligere lignende roller


Din erfaring og kompetanse gjør deg til en viktig bidragsyter innen økonomistyringen i selskapet og i prosjektselskaper som etableres. Du vil få et bredt arbeidsområde, fra mindre dagligdagse oppgaver, til deltagelse i forbindelse med oppkjøp, stiftelse av selskaper, skattespørsmål med mer. Du oppfattes som likandes og omgjengelig, kommuniserer godt på alle nivåer, trives med variasjon og til tider høyt aktivitetsnivå.

For å lykkes i stillingen er gjennomføringsevne og en strukturert tilnærming til oppgavene viktig. Du vil være en sentral bidragsyter for videre vekst i selskapet og gå inn i et kollegialt miljø med gode rammebetingelser for å lykkes. Fredensborg Fritid tilbyr spennende og varierte arbeidsoppgaver i et selskap i sterk vekst og med store ambisjoner. Hos oss er det korte beslutningsveier og du vil raskt få mye ansvar. Sammen med glade, dyktige og engasjerte kollegaer vil du få en hektisk og hyggelig hverdag, og samtidig få en fantastisk arena for personlig og faglig utvikling. Du kan lett identifisere deg med selskapets verdier: Stolte-Modige-Engasjerte.

Fredensborg Fritid tilbyr konkurransedyktige betingelser og et godt arbeidsmiljø der vi jobber sammen for å sikre kontinuerlig vekst og måloppnåelse.

For ytterligere informasjon eller svar på spørsmål, kontakt vår rekrutteringspartner Head4More ved 
Jan Petter Narvesen, tlf. 934 68 158 eller Anna Reiersen, tlf. 960 49 016. Vis interesse for stillingen ved å klikke på send søknad eller registrer din CV under "søk stilling på www.head4more.com. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor Fredensborg Fritid, om ønskelig.

Om arbeidsgiveren

Fredensborg er et investeringsselskap med eiendom, bolig og fritidsbolig som produkt, Europa som marked og privatpersoner i fokus. En aktiv, industriell og verdibasert eier med lang tidshorisont - dette gir ro til å velge langsiktige og gode løsninger for mennesker og investeringer.
All virksomhet relatert til fritid er samlet i Fredensborg Fritid. Selskapet har hovedfokus på destinasjonsutvikling og porteføljen består per i dag av fire store destinasjoner; Geilo, Kragerø, Turufjell (Flå) og Norefjell. Fredensborg Fritid har en tomtebank på ca. 7000 fritidsboliger, i tillegg til alpinanlegg, hoteller, restauranter, båthavner m.m. Vårt overordnete mål er å utvikle fantastiske opplevelser på Norges ledende destinasjoner. Dette innebærer eierskap over totalopplevelsen på destinasjonene, fra fritidsaktiviteter til matopplevelser til bosted.

Del jobb på