Analytiker / aktuar

Publisert: Publisert:

Bli kjent med The Assessment Company AS

Analytikere og aktuarer til Storebrand Livsforsikring
Innenfor fagfeltene Kollektiv livsforsikring og Personalforsikring ønsker vi å utvide og styrke teamet med flere dyktige mennesker.
Hos oss vil du få muligheten til å jobbe både med avsetningsmodeller/risikoresultat og prismodeller, avhengig av din profil og dine preferanser.

Stillingene er utfordrende og spennende, og innebærer å jobbe med analyse for noen av Storebrands viktigste produkter.
Stillingene er sentralt plassert i hjertet av Storebrand, og resultatet fra arbeidet som utføres er sentralt og har mange interessenter. Som aktuar eller analytiker vil du jobbe tett med produktsjefene, og også ha et tett samarbeid med CFO, herunder Regnskap og Virksomhetsstyring. Samtidig er det viktig å være klar på at det kan forventes mye selvstendig arbeid, spesielt med hensyn til ansvar for å identifisere og gjennomføre analyser.
Sentrale ansvarsområder og arbeidsoppgaver er blant annet:

  • Ansvar for å utføre analyser, beregninger og rapportering, herunder avsetningsmodeller og risikoresultat, for pensjons- og forsikringsprodukter
  • Ansvar for å identifisere og etablere standardiserte, effektive og brukervennlig analyser og modeller av høy kvalitet
  • Videreformidle underliggende drivere for analyse-/modellresultater på en enkel og pedagogisk måte

Har du erfaring med ovennevnte og ønsker å høre mer om disse mulighetene? Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company, Sigurd Beidel, på telefon 489 99 525 eller Sissel Brodtkorb, telefon 412 20 913, for en uforpliktende samtale. For å etterkomme personvernregler, bes du vise interesse for stillingene ved å registrere din profil og dine dokumenter i systemet.
 

Om arbeidsgiveren

Storebrand har eksistert i over 250 år. I dag er de Norges største private kapitalforvalter, med over 921 milliarder kroner investert i selskaper verden rundt. Når over 1,8 millioner nordmenn og svensker plasserer sine sparepenger hos Storebrand, forplikter det. Pengene skal forvaltes på en lønnsom måte, slik at drømmen om en god pensjonisttilværelse blir oppfylt. Men pengene skal også forvaltes bærekraftig, slik at fremtidens generasjoner har noe å glede seg til. Storebrand skal være en modig veiviser og et forbilde for andre investorer som er opptatt av bærekraft.Storebrand Livsforsikring er, som en del av Storebrand-konsernet, Norges største leverandør av kollektiv pensjon på privat side, herunder størst på ITP og med den største Fripolise-porteføljen i Norge.

Nettverk Facebook LinkedIn

Sektor Privat

Antall stillinger 2

Sted Professor Kohts vei 9, 1366 Lysaker

Bransje Bank, finans og forsikring,Økonomi og regnskap

Stillingsfunksjon Økonomi og regnskap

Nøkkelord

Risikoanalyse, Risikomodellering, Pensjon og Forsikring, Aktuar, Analytiske beregninger