Ønsker du å skape forretningsverdi gjennom å lede analysearbeidet i Rema 1000?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelForretningsutvikler data & analyse
ArbeidsgiverRema 1000 Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIT, Butikk og varehandel, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Produktledelse, Analyse
Søknadsfrist01.02.2022

Dagligvarehandelen i Norge og Norden har endret seg betydelig de siste årene og flere handleturer foregår i dag gjennom et digitalt grensesnitt. I Reitan Retail og REMA 1000 har vi ambisiøse planer om hvordan vi kan lage sømløse kundereiser på tvers av våre konsepter. Dette fordrer smidig dataflyt gjennom hele vår verdikjede og økt fokus på datadrevne beslutninger. Hvordan fremtidens dagligvarehandel vil se ut fremover avhenger i stor grad av hvordan vi omsetter informasjon til innsikt og kunnskap. Vi håper derfor du har teft for analyse og forretningsutvikling, og ønsker å bli med på en digitaliseringsreise som påvirker både deg, oss og samfunnet.

Hver dag jobber vi i DigIT, teknologiavdelingen i REMA 1000, for å sikre at kunden, kjøpmannen og butikkansatte har tilgjengelige digitale løsninger som bidrar til gode opplevelser. Med over 100 leverandører, 70 tjenester og 16 000 brukere er kompleksiteten høy - noe som skaper både muligheter og utfordringer fra et analyseperspektiv. Ved å identifisere, demokratisere og forvalte data på en god måte møter vi nye forretningsbehov med innsikt og solide tjenester. Du vil derfor bli en viktig brobygger mellom teknologi, data og forretning.

Vi tipper du har det ganske bra der du er i dag. Men hvis du ønsker å utfordre hvordan fremtidens retail ser ut hos en sterk merkevare, da er vi stedet for deg. Som Forretningsutvikler data og analyse vil du få en svært sentral og synlig rolle i REMA 1000, med stor påvirkningskraft i hele konsernet. Vi ønsker at du leder arbeidet med å styrke vårt konkurransefortrinn ved å tilgjengeliggjøre data som er forståelig, pålitelig, kontrollert og tilpasset bruksformålet. Her vil du innhente krav fra virksomheten, gjøre prioriteringer av back-log og ta initiativ til nye datakilder som kan være lønnsomme - som en produkteier for analyseplattformen. I denne rollen sitter du tett på hele verdikjeden, og du vil oppleve at det er mange nøkkelressurser å dra på.

Du vil bli vår ekspert på datadrevet innsikt og forretningsutviklingen av dette, men det er viktig at du alminneliggjør din ekspertise for resten av organisasjonen. Den teknologiske modenheten er varierende, og du må derfor tørre å utfordre på behov og foreta tydelige prioriteringer internt, slik at vi tar beslutninger som gagner oss på lang sikt. I denne rollen blir det viktig at du navigerer godt i et komplekst landskap og er en sparringspartner for de ulike fagområdene. Vi har alle en ambisjon om å fortsette og imponere kundene våre gjennom gode, lønnsomme konsepter, og på laget får du med deg et sterkt fagmiljø. Vi sikter høyt og håper du gjør det samme!

Det er viktig for oss i REMA 1000 at du lykkes og vi vil derfor forme rollen etter dine styrker. Vi tror likevel at du vil trives best hvis du:

 • Har et sterkt kundefokus; I Rema 1000 er kunden vår øverste sjef
 • Engasjerer deg for datadrevet innsikt, forretningsutvikling og kompleksitet
 • Synes leverandørstyring er gøy, har kjennskap til Azure Analysis Services & Power BI, og ser mulighetsrommet i teknologi
 • Tenker helhetlig, er kommersiell, og ønsker å lede et kompetent team
 • Kan samarbeide og kommunisere godt med fagspesialister innen ulike områder i forretningen, og evner å oversette deres behov til teknologer og leverandører
 • Tør å utfordre forretning ved å være selgende i dine idéer, samtidig som du er ydmyk og navigerer trygt i et komplekst landskap med mange interessenter

I dag har du

Ønsker du å høre mer om vår reise eller stillingen er du velkommen til å kontakte en av våre rådgivere i Dfind, Anniken Grorud Moore og Linn Falao Welin.

Er du nysgjerrig på å lese enda mer om Rema 1000 som arbeidsplass? Les mer på denne siden.

Kontakter

 • Kontaktperson: Anniken Grorud Moore
 • Stillingstittel: Senior Advisor
 • Telefon: +47 489 99 366
 • Kontaktperson: Linn Falao Welin
 • Stillingstittel: Advisor
 • Telefon: +47 400 21 491

Sted

Adresse: Gladengveien 2

Lignende stillinger|