Vil du lede merkevarearbeidet i et vekstselskap med store ambisjoner?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelLead brand
ArbeidsgiverIce Communication Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeMarkedsføring og annonsering, Telekommunikasjon, Markedsanalyse
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Markedsfører
Søknadsfrist09.10.2022

Lead Brand

Som vår nye Lead Brand vil du eie merkevarestrategien og implementering av denne på tvers av hele selskapet, internt og eksternt. Du skal sikre at vi leverer på definerte merkevareparametere på kort og lang sikt, og være en sentral ressurs som premissgiver i kreative prosesser. Du vil jobbe tett med Lead Advertising & Production, som er ansvarlig for alle kreative produksjoner, og sammen vil dere utgjøre et faglig team som skal skape store resultater.

Lead Brand rapporterer til Head of Brand & Marketing, og er er en del ledergruppen i Brand- og Marketingavdelingen der alle jobber dedikert og målrettet for å nå ice sin vekst gjennom marked- og merkevaremål

Sentrale ansvarsområder:

Du vil jobbe med faglige og forretningskritiske oppgaver som både treffer det strategiske, operative, kreative og analytiske landskapet. Du må derfor trives med å balansere det kortsiktige med det langsiktige, takle høyt tempo og holde hodet kaldt når vi sjonglerer strategi, innsikt, bransjeteft og magefølelse inn i kommunikative retningsvalg.

Kanskje Norges mest spennende merkevarejobb?

 • Eie, forvalte og implementere merkevarestrategien på tvers av organisasjonen.
 • Ansvarlig for briefer av strategisk karakter knyttet til bærende merkevareelementer.
 • Eie sponsorstrategi og sikre at denne leverer på overordnet selskaps- og merkevarestrategi, samt være premissgiver for operasjonalisering og aktivering av etablerte sponsorat.
 • Strategisk og kreativ sparringspartner for Lead Advertising & Production. Herunder ansvarlig for å innholdsfylle kreative briefer med relevant innsikt og definerte merkevare KPI`er.
 • Sentral sparringspartner for Creative Brand, vårt interne kreative produksjonsmiljø - både for å inspirere og kreativt utfordre i våre interne produksjoner.
 • Jobbe tett med vår markedsanalytiker i innsiktsteamet for innhenting av relevant innsikt og analyse som er relevant for kampanjer/målgrupper, samt pre og post testing av budskap og kampanjer.
 • Som eier av ice-merkevaren vil du også ta del i spennende merkevarediskusjoner på tvers av Lysekonsernet.

Hvem søker vi?

Vi tror at du har omfattende strategisk merkevarekompetanse og trigges av nytenkning og å jobbe med kreative initiativer og aktiviteter. Rollen har mange grensesnitt, derfor tror vi at du motiveres av å ha en stor kontaktflate både internt og eksternt. Videre ser vi etter deg som har lykkes i komplekse og kommersielle prosjekter innen markedsføring og merkevare. I tillegg søker vi en kandidat som evner å navigere i raskt skiftende omgivelser og som kan håndtere både kortsiktige og langsiktige perspektiver. Som eier av ice-merkevaren er du en konstruktiv pådriver og lagspiller, som både motiveres av og evner å skape eierskap og fremdrift på tvers av ulike fagmiljøer. Rett kandidat trives med et høyt tempo, samarbeid og har en fleksibel og pragmatisk innstilling til arbeidsoppgaver utover egne ansvarsoppgaver.

For å lykkes i rollen har du:

 • Høyere relevant utdanning og relevant arbeidserfaring; strategisk merkevarekompetanse og merkevareutvikling
 • Erfaring med digital markedsføring, med fokus på merkevarearbeid
 • Erfaring med prosjektledelse
 • God skriftlig kommunikasjonskompetanse
 • Eierskap og naturlig driv
 • Verktøyskompetanse innen MS Office, Photoshop, Google Analytics m.m. er en fordel, men ikke et krav

Hos oss får du muligheten til å jobbe i et åpent, kommersielt og inkluderende arbeidsmiljø. Du vil jobbe med spennende oppgaver og prosjekter sammen med kompetente og teamorienterte kollegaer i et selskap i vekst. Vi er stolte av å ha blitt kåret til en av Norges topp 10 beste arbeidsplasser fire år på rad av Great Place to Work og at vi klarer å etterleve vårt verdisett (Skape tillit – Spille på lag – Tenke nytt).

Vil du vite mer?

Vi har valgt The Assessment Company som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål, kan du kontakte Svein Optjernsberget på 975 07 205 og Veronica Larsen på 489 59 497.

Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten, men har en hektisk hverdag? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale, eller send oss en e-post, så tar vi kontakt med deg.

Kontakter

 • Kontaktperson: Svein Optjernsberget
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 975 07 205
 • Kontaktperson: Veronica Larsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 489 59 497

Sted

Adresse: Nydalsveien 18 B

Nettverk