Utløpt

Er du vår nye teamleder?


Publisert
UtløptSøknadsfrist 19.06.2020

StillingstittelAdministrasjon / Ledelse
TypeFast
ArbeidsgiverPartnerstudio
LokasjonOslo
BransjeMedia / Forlag
Søk her

Er du en god og løsningsorientert leder, med god journalistisk/innholdsmessig kompetanse og samtidig også økonomisk og kommersiell forståelse? Og en enda bedre vinnervilje, kombinert med en god dose empati og menneskekunnskap?

I så fall er du mest sannsynlig den neste teamlederen i Schibsted Partnerstudio. Byrået som to år på rad er kåret til årets content-byrå er organisert som seks små “partnerstudioer”, som alle skal være bemannet til å helhetlig kunne løse alle kundens behov - både kommersielt, effektmessig og innholdsmessig.

Og det er altså lederen for et av disse teamene vi nå søker. Du vil som teamleder være ansvarlig for teamets budsjett og innholdsproduksjon, og du vil lede et lag bestående av en kommersiell rådgiver og et antall prosjektledere/innholdsprodusenter med ulik spisskompetanse. Du vil ha det overordnede ansvaret for at vi leverer ønsket effekt for en rekke kunder og budsjetter - både store og litt mindre.

Ditt team vil, i tillegg til å skulle levere til et bredt spekter av kunder, bransjer og markeder, ha et hovedansvar for å levere kommersielt innhold til den store satsingen på økonomi og næringsliv som finner sted i Schibsted akkurat nå, og dermed også en rekke B2B-prosjekter.

I Schibsted Partnerstudio jobber vi ut fra et utstrakt «frihet under ansvar»-prinsipp, der samtlige innholdsprodusenter eier sine egne kunder og har - sammen med våre kommersielle rådgivere og salgsavdelingen - ansvar for hele kundeprosessen. Arbeidet er derfor ofte både komplekst og utfordrende - men også ytterst faglig tilfredsstillende når kundens KPI-er oppfylles, priser vinnes, samarbeid forlenges - og millioner av Schibsted-lesere åpenbart elsker innholdet. Innhold som både hjelper dem, og lærer dem noe i hverdagen. Og det er altså denne gjengen vi ønsker at du skal lede.

Som teamleder rapporterer du til innholdssjef, men vil oppleve å ha stor grad av ansvar for ditt eget team, prosjekter og kunder. Men vil også ha tilgang på en rekke felles ressurser både en stor stab av landets beste selgere - og gode utviklings/analyse-eksperter.

Ikke minst vil du kunne publisere i alle Schibsteds medier - som jo spenner fra VG til tek.no, fra Storby-avisene til finn.no.

Kvalifikasjonskrav:

 • Gode lederegenskaper.
 • Sterk økonomisk og kommersiell forståelse.
 • Typisk god selger.
 • God fremstillingsevne – både skriftlig, muntlig og visuelt.
 • Utpreget digital.
 • Kreativitet, innsatsvilje og høy arbeidskapasitet.
 • Selvgående, strukturert og driftig.
 • Solide kommunikasjonsevner.
 • Kunnskap om hvordan evaluere prosjekter - eget og andres arbeid.Du blir del av et offensivt, konkurransefokusert lag. Det er derfor avgjørende at du er en lagspiller, liker å jobbe i team og har gode samarbeidsevner.

Vi tilbyr:

 • En nøkkelrolle i et av de raskest voksende og mest ambisiøse selskapene i norsk mediebransje.
 • Konkurransedyktige betingelser.
 • Mac, iPhone og telefonabonnement.
 • Sentralt beliggende arbeidsplass.

Sektor: Privat
Sted: Akersgata 55, Oslo
Bransje: Media
Stillingsfunksjon: Teamleder

Kontaktperson: Svein Arne Haavik - 90548973 - svein.arne.haavik@schibsted.com

Søk her
Del jobb på