Utløpt

Klinisk salgskonsulent til en innovativ hjelpemiddelaktør


Publisert
UtløptSøknadsfrist 17.03.2021

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeFast
ArbeidsgiverCypromed
LokasjonInnlandet
BransjeRådgivning / Konsulenter
Søk her

Bli kjent med The Assessment Company AS

Trives du i grensesnittet mellom helse, omsorg og forretning? Og drives du av å kunne gi pasienter mulighet for en bedre hverdag? Da håper vi du vil lese videre.
Som en innovativ aktør innen ortopediske og kliniske hjelpemidler har Cypromed store vekstambisjoner. Vi skal nå etablere et nytt salgsteam, og er på jakt etter deg som ønsker å kombinere din helsefaglige interesse med en kommersiell rolle, der markedsføring, salg og opplæring står i fokus. Det er ikke avgjørende at du kjenner Cypromeds produkter på forhånd, det er mer vesentlig at du har forståelse for den situasjonen som pasienter og helsefaglig personell står overfor.

Relasjonsbygging: Som Klinisk salgskonsulent vil du bruke din fagkunnskap og forretningsorientering til å planlegge, gjennomføre og forbedre aktiviteter i Cypromeds kundegrensesnitt. Dette innebærer blant annet å jobbe proaktivt med salgs- og oppfølgingsaktiviteter overfor eksisterende og potensielle kunder. Her står evne til å bygge gode relasjoner overfor helsepersonell og andre nøkkelpersoner i kommunehelsetjenesten og hos ortopediske verksteder sentralt.

Pasient- og forretningsforståelse: Vi ser etter deg som har evne til å tilpasse deg ulike situasjoner, som identifiserer kundebehov og presenterer løsninger på en forståelig måte. På den måten hjelper du pasienter og helsepersonell å se hvordan Cypromed sine produkter kan bidra til en bedre hverdag for pasienten. Med dette som utgangspunkt får du i denne rollen også muligheten til å bygge bedre og mer effektive salgsprosesser, som er kunde- og brukerorienterte.

Formidling og opplæring: Kanskje trives du også godt med formidling? En viktig del av jobben innebærer å drive opplæring overfor helsepersonell. Gjennom løsningsorientering og evne til å ta i bruk digitale virkemidler skal du være med og utvikle gode metoder for å spre kunnskap og oppmerksomhet rundt Cypromeds produkter for ergoterapeuter, fysioterapeuter og ortopediske ingeniører.

I Cypromed tilbyr vi deg en variert hverdag i et spennende fagmiljø. Kort oppsummert innebærer rollen følgende oppgaver og ansvar:  

 • Synliggjøre Cypromed sine produkter overfor helsepersonell og sluttbrukere
 • Være sparringspartner for terapeuter og fagpersoner, se muligheter og finne løsninger for hva brukerne trenger
 • Bistå med utprøvinger med helsepersonell og pasienter der det er behov
 • Gi kurs og opplæring til helsepersonell, og gjøre helsepersonell mer selvstendige i bruk av Cypromed sine produkter overfor pasienter
 • Gjennomføre øvrige kunderettede aktiviteter som arrangementer, produktdemonstrasjoner og messer
 • Identifisere muligheter for nye produkter og tjenester basert på kjennskap til behovene hos pasienter og helsepersonell
 • Gjennom markedsinnsikt bistå utviklingsavdeling i identifikasjon og utvikling av nye produkter og tjenester
 • Det må påberegnes noe reising i denne rollen, men hvor antall reisedøgn i noe grad kan påvirkes av den ansattes arbeidsmetoder
   

Dette tror vi må til for å lykkes i rollen:

 • Du har erfaring med salg, eller stor interesse for å drive kommersiell aktivitet
 • Du har helsefaglig bakgrunn, gjerne som fysioterapeut, ortopediingeniør eller ergoterapeut, men aller viktigst er det at du snakker et språk som oppleves som troverdig og verdiøkende i møte med pasienter og helsepersonell
 • Du har førerkort klasse B
   

Fra våre kontorer på Ottestad utenfor Hamar kan vi tilby deg en variert hverdag i et ambisiøst selskap, der vi hjelper hverandre med å lykkes. Er du interessert i stillingen? Registrer din søknad og CV eller ta kontakt med vår samarbeidspartner i The Assessment Company, Marius Kjerneth (tlf: 950 45 635) eller Ragnhild Staff (917 51 330)
 

Om arbeidsgiveren

Cypromed har som mål å gi folk en bedre hverdag, gjennom banebrytende produkter. Cypromed var den første aktøren i Norge innen utvikling, produksjon og salg av varmehjelpemidler. Cypromed produserer og selger varmehjelpemidler for hånd og fot, og gjør også tilpasning og salg av hjelpemidler for slag - og nerveskader fra andre produsenter. Produktene kommer fra blant annet Walkaide, Saebo og Bioservo. I Cypromed er man opptatt av å utfordre bransjen, og å utvikle produkter som er mer innovative og brukervennlige enn det som finnes i dagens marked. Dette er et selskap i vekst, som inngår i et fagsterkt konsern av selskaper med produkter innenfor helseteknologi.

Sektor Privat

Sted Vikavegen 17, 2312 Ottestad

Bransje Konsulent og rådgivning,Helse og omsorg,Markedsføring og annonsering

Stillingsfunksjon Salg / Produktsalg,Salg / Løsningssalg,Salg

Nøkkelord

Salg, Produktforståelse, Opplæring av personell, Opplæring av brukere, Salgskonsulent

Søk her
Del jobb på