Vi søker operatører til vårt drifts- og overvåkingssenter

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelOperatør - drifts- og overvåkingssenter
ArbeidsgiverIce Communication Norge AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeElektronikk, IT, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonTeknisk service, Brukerstøtte/support, Sikkerhet

Vi søker operatører til vårt drifts- og overvåkingssenter

Har du teknisk kompetanse og ønske om en nøkkelrolle i Norges hurtigst voksende mobilnett?

ice skal oppgradere nesten alle våre 3300 basestasjoner og bygge ca 4000 nye stasjoner, over hele landet! Jobben er stor, så her trenger vi mange dyktige og engasjerte folk med ulik kompetanse og erfaring på laget som er klare til å gripe denne unike muligheten. Er det noe vi har i ice, så er det nettopp kjempedyktige og engasjerte folk!

ice operatør - drifts- og overvåkingssenter er ansvarlig for overvåking av all tjenesteproduksjon hos ice. Avdelingen jobber 24 timer i døgnet, året rundt, for å sikre at enhver feilsituasjon som oppstår i ice sitt IT, radio- og kjernenettverk normaliseres på kortest mulig tid. Vårt hovedfokus er og vil alltid være å sikre at kundene våre opplever det trygt å være kunde hos oss.

Som operatør hos ice, vil du være en viktig bidragsyter til at ice sitt nettverk er og forblir et av verdens aller beste mobilnettverk, med fokus på kvalitet, effektivitet og sikkerhet. Du vil bli en del av et sterkt og engasjert fagmiljø, med stor fokus og interesse for teknologi og smarte løsninger.

Her kan du bli bedre kjent med ice:

https://www.ice.no/bedrift/ice-magasinet/ice-har-bygget-ett-av-verdens-beste-mobilnett/

https://www.youtube.com/watch?v=vhCr7NbhPQs

Dette er en rolle som passer for deg som er ansvarsfull og har god teknisk forståelse da teknisk innsikt og interesse er helt vesentlig for å lykkes i rollen. Har du teknisk utdannelse eller erfaring fra lignende roller, er det en fordel, men ikke et krav. Det viktigste er at du evner å sette deg raskt inn i nye systemer og arbeidsoppgaver. Vi vil gi deg en omfattende opplæring som sikrer at du har nødvendig kompetanse før du går for fullt inn i rollen.

Rollen krever gode skriftlige og muntlige ferdigheter både på norsk og engelsk.

Stillingen krever at du kan sikkerhetsklareres og kan inngå som en del av turnusordningen, som fordeler seg på dag-, kveld- og nattskift - 365 dager i året. Erfaring med nattarbeid kan derfor være en fordel.

Sentrale ansvarsområder:

 • Sanntidsovervåking av ice sitt radio-, IT- og kjernenettverk
 • Registrering og håndtering av hendelser og feilsituasjoner
 • Ansvar for intern og ekstern kommunikasjon ved feilsituasjoner
 • Teknisk feilsøk og analyse ved eskalerte saker (3. linje)
 • Mobilisering av interne og eksterne ressurser ved behov
 • Håndtering av politi- og nødrettssaker

I tillegg til å tilby varierte og spennende arbeidsoppgaver i en bransje som er i stadig utvikling, kan vi tilby en rekke ansattgoder som en fantastisk kantine, snacks på kontoret, mobiltelefon, jobb-PC, gratis mobilabonnement og grundig betalt opplæring over en periode på ca 3 måneder forut for at du tiltrer stillingen. ice tar del i den årlige Great Place To Work undersøkelsen og kan vise til særdeles gode plasseringer som bekrefter, gjennom medarbeidernes tilbakemeldinger, at ice er et godt sted å være ansatt.

Vil du vite mer?

Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål, kan du kontakte Bjørn Haraldseth på tlf. 905 62 920, Marte Ulrikke Heggdal på tlf. 932 86 535 eller Live Tenstad på tlf. 980 71 756.

Kontakter

 • Kontaktperson: Bjørn Haraldseth
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 905 62 920
 • Kontaktperson: Marte Ulrikke Heggdal
 • Stillingstittel: Business Consultant
 • Telefon: +47 932 86 535
 • Kontaktperson: Live Tenstad
 • Stillingstittel: Business Consultant Oslo
 • Telefon: +47 980 71 756

Sted

Adresse: Nydalsveien 18 B