Vil du ta ansvar for å opprettholde mattrygghet og kvalitet som et konkurransefortrinn for Alimenta?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelKvalitetssjef
ArbeidsgiverAlimenta AS
TypeFast
LokasjonFrogner
BransjeIndustri og produksjon, Grossisthandel import/eksport, Matvareproduksjon og -industri
StillingsfunksjonRevisjon og kontroll, HMS, Kvalitetssikring
Søknadsfrist22.08.2022

Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter, i et av næringsmiddelbransjens mest fremoverlente og innovative vekstselskaper. Hvis du brenner for faget ditt, og samtidig ser koblingene mellom kvalitetsarbeid og kommersiell konkurransekraft, vil vi gjerne høre fra deg. Som kvalitetssjef vil du lede en avdeling med 2 medarbeidere. Sentrale ansvarsområder vil være å skape en proaktiv holdning til mattrygghet og kvalitetssikring internt, samt å legge til rette for effektiv samhandling på tvers av selskapet og etterfølgelse av nødvendige regler og krav gjennom hele verdikjeden. Kvalitetssjefen er også ansvarlig for utvikling og gjennomføring av strategi for bærekraft.

Kvalitetssjefens ansvar og oppgaver i korte trekk:

  • Sikre totalkvalitet og produkt-/mattrygghet gjennom hele verdikjeden
  • Holde god oversikt på alt relevant regelverk, samt utvikling og endringer i dette
  • Sikre at Alimenta sine systemer og rutiner oppfyller alle krav ihht regelverk og sertifiseringer som er nødvendig og/eller hensiktsmessige
  • Ansvar for leverandøroppfølging og -godkjenning, inkludert leverandørbesøk og revisjoner ved behov
  • Revisjoner fra Mattilsynet, kunder og sertifiseringsorganer
  • Risikovurderinger
  • Oppfølging av alvorlige reklamasjoner og interne avvik
  • Delta i innovasjonsprosjekter og prosjektarbeid i samarbeide med utviklingsavdeling, salgsavdeling og kunder
  • Ansvar for produksjonskvalitet og lagerrutiner, samt HMS koordineringsansvar

Hvorfor jobbe i Alimenta?

  • Alimenta er et spennende privateiet norsk selskap, med sterk markedsposisjon og tosifret vekst
  • Dette er en sentral rolle med store påvirkningsmuligheter og høyt mandat til å være med å utvikle selskapet og skape resultater
  • Du får hyggelige kollegaer med svært høy faglig kompetanse innen næringsmidler og matfaget
  • Vi har nye fine lokaler, samlokalisert med lager, produksjon og testkjøkken på Lindeberg/Frogner

Søknadsfrist er 22 august.

Kontakter

  • Kontaktperson: Randi Ditlev-Simonsen
  • Stillingstittel: Client Partner
  • Telefon: +47 952 22 907
  • Kontaktperson: Sissel Brodtkorb
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 412 20 913

Sted

Adresse: Jeksleveien 2