Sentral lederrolle i videreutviklingen av CCS som et effektivt klimatiltak

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverGassnova SF
TypeFast
LokasjonPorsgrunn
BransjeKraft og energi, Industri og produksjon, Olje og gass
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist04.10.2022

Sentral lederrolle i videreutviklingen av CCS som et effektivt nasjonalt og internasjonalt klimatiltak.

Gassnova skal bidra til at Norge klarer å nå sine klimamål gjennom fangst, transport og lagring av CO2, samtidig som vi bidrar til kompetanseutvikling, kunnskapsformidling, innovasjon og teknologiutvikling. Vår administrerende direktør skal gå av med pensjon og vi ser derfor etter en gjennomføringssterk toppleder som motiveres av dette samfunnsoppdraget, og som har nødvendig erfaring og kompetanse for å sikre at Gassnova leverer gode resultater.

Vår nye administrerende direktør vil være sentral i å videreutvikle samhandlingen mellom myndigheter, forskningsinstitusjoner og industriaktører fra både inn- og utland, og må derfor være en relasjonssterk nettverksbygger med gode samarbeidsevner. Du har en trygg, tydelig og moderne lederstil, og er vant med å lede kompetansevirksomheter.

Den rette kandidaten har relevant høyere utdanning og solid ledererfaring fra komplekse virksomheter innen industri, energi, olje og gass eller andre relaterte bransjer. Du er en forretningsorientert leder med god rolleforståelse som kommuniserer godt på alle nivå. Erfaring fra internasjonal kontakt og samhandling samt kunnskap om virkemiddelapparatets rolle i arbeidet fra forskning til markedsbaserte teknologiløsninger, er en klar fordel.

Den rette kandidaten til stillingen som øverste leder for Gassnova må trives med styre – og eierdialog i en fremtidsrettet virksomhet hvor det er stor interesse fra myndigheter, politiske miljøer og media.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Magne Amundsen, tlf. 916 56 101, Morten Bjørnå, tlf. 977 11 440 eller Marius Malmer, tlf. 900 96 824. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver. Søknad med CV sendes snarest og innen 4. oktober via Aktuelle stillinger på www.visindi.no.

Etter søknadsfristens utløp vil det bli utarbeidet offentlig søkerliste. Gassnova er omfattet av Offentlighetslovens bestemmelser om rett til innsyn i søkerlister. Søker må begrunne eventuelt ønske om unntak. Dersom unntak ikke blir akseptert, vil søker varsles og eventuelt ha mulighet til å trekke sin søknad.

Kontakter

  • Kontaktperson: Magne Amundsen
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 916 56 101
  • Kontaktperson: Morten Bjørnå
  • Stillingstittel: Visindi Oslo AS
  • Telefon: +47 977 11 440

Sted

Adresse: Dokkvegen 11