Leder for forretningsområdet for NAV-tjenestene

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelLeder seksjon for NAV-tjenestene
ArbeidsgiverFønix AS
TypeFast
LokasjonSandefjord
BransjeKonsulent og rådgivning, Organisasjoner, Helse og omsorg
StillingsfunksjonLedelse, HR, personal og rekruttering, Omsorg og sosialt arbeid
Søknadsfrist11.12.2022

I Fønix har vi grunnleggende tro på at alle kan delta i arbeidslivet. Dette er vårt utgangspunkt i møte med arbeidsgivere og alle våre jobbsøkere. Vår hovedoppgave er å hjelpe mennesker ut i jobb gjennom ulike arbeidsmarkedstiltak i regi av NAV. Menneskene og organisasjonen er avgjørende for å lykkes i dette viktige arbeidet og for å bidra til dette søker vi nå en dyktig

Leder for forretningsområdet "Arbeidsmarkedstjenester til NAV"Dette er en svært viktig del av Fønix sin virksomhet og det er vårt største forretningsområde. Som leder for dette forretningsområdet vil du være en viktig sparringpartner for Adm.direktør og ha stor innvirkning på videre utvikling av Fønix som selskap. Du har også stor påvirkning på hvor gode vi er på vårt samfunnsoppdrag som er å hjelpe folk inn i arbeidslivet på oppdrag fra NAV.

Dette er en senior lederstilling hvor du vil lede ledere. Du vil sammen med fem avdelingsledere og gode kollegaer, utvikle og drifte tjenester på ulike lokasjoner basert på hvilke oppdrag vi vinner i anbudskonkurranser i NAV.

Ansvarsområder

Du får totalansvar for virksomheten som leverer arbeidsmarkedstiltak til NAV og som nå har drift på fire ulike lokasjoner i Vestfold. Stillingen innebærer nær kontakt med NAV og ansvar for videreutvikling av tjenester som tilfredsstiller de behov NAV har. Utarbeiding av anbud og å sikre kvalitet i arbeidsprosesser er også viktige deler av ansvarsområdet.

Arbeidsoppgaver i stillingen inkluderer

 • Relasjonsbygging, kundekontakt og oppfølging av NAV – forstå deres behov og sørge for at vi som leverandør leverer dette på en god måte
 • Lede avdelingslederne og samarbeide om drift og utvikling lokalt
 • Bemanning og effektiv drift på tvers i forretningsområdet
 • Budsjett- og resultatansvar
 • Sikre kvalitet i alle leveranser
 • Salg- og anbudsarbeid

Stillingen inngår i bedriftens lederteam

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper

Aktuelle kandidater har solid ledererfaring, også med å lede ledere og kan vise til gode resultater. Du har høyere utdannelse og relevant erfaring. Har du kunnskap om NAV og samfunnsoppdraget er det en stor fordel, men er ikke et krav.

Du må ha gode relasjons- og samarbeidsegenskaper, være mulighetssøkende og evner å se helhetlig og strategisk på utfordringer. Du må evne å balansere samfunnsmessige og forretningsmessige mål og kunne jobbe under politisk styrte rammebetingelser.

Du får et stort ansvar og vi søker en leder som er tydelig, endrings- og utviklingsorientert og som har evnen til å jobbe selvstendig og på en strukturert måte. Du bør være effektiv og ha stor arbeidskapasitet.

Vi tilbyr

I Fønix får du en meningsfull arbeidshverdag som gjør en forskjell for mennesker. Du får samarbeide med et kompetent og faglig sterkt arbeidsmiljø med folk som brenner for samfunnsoppdraget. Du vil samarbeide tett med adm. direktør om videre utvikling av selskapet.

Bedriften har ryddige arbeidsforhold på alle områder med gode ordninger knyttet til pensjoner, forsikringer, osv.

For mer informasjon om selskapet og stillingen, se www.fonix.as eller du kan kontakte våre rådgivere i Skagerak Consulting AS, Monica Nordby, tlf. 458 43 755 eller Erik Aasmundtveit, tlf. 414 31 938. Du kan også kontakte adm. direktør Toril Gogstad, på tlf. 905 47 490.

MERK: For å unngå bedrageriforsøk, vil vi presisere at vi aldri ber om BankId-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 414 31 938
 • Kontaktperson: Monica Nordby
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 458 53 755

Sted

Adresse: Nygårdsveien 82