Er du vår nye Produksjonsdirektør?


Publisert

StillingstittelIngeniøryrker
TypeFast
ArbeidsgiverSoil Stream International
LokasjonSandefjord
BransjeIndustri / Produksjon

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Vi er nå i en veldig spennende utviklingsfase og skal ansette en dyktig

COO - Chief Operating Officer / ProduksjonsdirektørAnsvarsområderDu vil få overordnet ansvar for produksjon, logistikk og operasjon av våre maskiner. Produksjonen skal settes ut til en eller flere partnere. Dette vil kreve forhandlinger, oppfølging og planlegging hvor du vil få en sentral rolle. Maskiner skal produsere i Europa og i USA. Maskinene skal sendes ut til våre partnere internasjonalt. Dette partnernettverket skal bygges opp i samarbeide med vår salgsavdeling og du vil få ansvar for den praktiske operasjonen av våre maskiner.  Partnernettverket vil trenge opplæring og oppfølging, og det må lages systemer og prosesser for service, delehåndtering og logistikk.  Operations-avdelingen må bygges opp i takt med veksten og etter behov.
Stillingen inngår i selskapets ledergruppe og rapporterer til CEO.      Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdanning på master nivå
  • Ledererfaring
  • Erfaring med oppbygging av et internasjonalt partnernettverk
  • God teknisk forståelse
  • Ledererfaring fra produksjon og logistikk
  • Erfaring med oppfølging av underleverandører
  • Gode engelskkunnskaper
  • Du må beherske norsk språk
  • Erfaring fra agritech-bransjen er en fordel

Personlige egenskaper

Du er en erfaren, internasjonalt orientert leder som tar fullt ansvar og sørger for at de nødvendige utfordringene og oppgavene blir løst. Du er kreativ og løsningsfokusert og evner å komme i mål med oppgavene på en effektiv måte. Du har en strukturert og systematisk arbeidsform og evner å samarbeide godt med kunder, partnere, leverandører og ansatte.
Du har en positiv fremtoning og er bevisst å bidra til et godt arbeidsmiljø. Du bør ha interesse og mulighet for reising internasjonalt.
 

Vi tilbyr:Hos oss vil du få en sentral stilling og bli med på en veldig spennende utvikling av et selskap som skal vokse mye og som har høye ambisjoner. Du vil jobbe med viktige oppgaver som kan bidra til et mer bærekraftig jordbruk på verdensbasis. Du vil få varierte oppgaver med stor grad av selvstendighet og mulighet til å forme din egen stilling.
Du vil i tillegg bli del av en gjeng med entusiastiske medarbeidere som har det gøy på jobb og i løpet av våren flytter vi inn i nye lokaler på Borgeskogen. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser.
Vi ønsker at vår arbeidsstyrke skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning.
 

Om arbeidsgiveren

Kjemikalier i jordbruket har gått fra 0 til 4 millioner tonn på 70 år. Kjemikalene er i ferd med å ødelegge matjorden vår. Dette kan ikke fortsette. Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensial, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort.
Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Selskapet, som i dag har 13 ansatte, har et profesjonelt styre og flere kjente investorer på eiersiden.
Vi er nå inne i en spennende fase hvor teknologien skal ferdigstilles og klargjøres for serieproduksjon, og et internasjonalt partnernettverk skal bygges opp for utleie og operasjon av maskinene. Vi holder til på Borgeskogen, rett ved E18 i Vestfold.

Sektor Privat

Lederkategori Direktør

Sted Leif Weldings vei 18, 3208 Sandefjord

Bransje Jordbruk og skogbruk, Verksindustri, Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Ingeniør, Ledelse, Produksjon

Nøkkelord

Landbruksproduksjon, Internasjonal handel, Logistikkledelse, Teknisk administrasjon, Produksjon og logistikk

Del jobb på