Sr Teamleder Service


Publisert
Søknadsfrist 25.09.2020

StillingstittelIngeniøryrker
TypeFast
ArbeidsgiverHedengren
LokasjonViken
BransjeHåndverk / Bygg / Anlegg / Mekanikk

Bli kjent med Badenoch + Clark

Sr Teamleder Service.

Hedengren's oppdragsmengde er stadig økende og vi ser behov for å knytte til oss 2 Teamledere som hver skal lede 6- 8 serviceteknikere i deres daglige serviceoppdrag. Rollen vil fungere som mellomledd mellom kunder, serviceteknikere, prosjektledere og andre involverte. Det er resultatansvar og delvis personalansvar i stillingene. Teamleder skal sørge for at serviceteknikere får en arbeidshverdag som er forutsigbar, kostnadseffektiv og engasjerende.
Hedengren Security AS har nylig flyttet inn i nye lokaler på Lierstranda og har rundt 30 ansatte og et arbeidsmiljø som er preget av høy trivsel, mye latter og et sted der samarbeid verdsettes høyt. 

Til rollen ser vi etter kandidater med bransjeerfaring eller overførbar relevant erfaring innen ledelse av teknisk personell.

Arbeidsoppgaver:
. Ansvar for planlegging, tilrettelegging og gjennomføring av serviceoppdrag
. Lage orde og fakturere serviceoppdrag for teamet v behov
. Fungere som koordinator mellom kunder, prosjektledere og teknikere
. Rapportere omsetning, tidsbruk og oppdrag
. Sørge for god arbeidsflyt og trivsel

Din bakgrunn:
. Erfaring og dokumenterbare resultater
. Ledererfaring
. Gode kommunikasjonsevner, muntlig og skriftlig på norsk og engelsk

Personlige egenskaper:
. Initiativrik og ansvarsbevisst, liker å skape resultater
. Service- og kvalitetsbevisst med gode samarbeidsevner- både overfor kunder og kollegaer
. Fleksibel og løsningsorientert
. God økonomiforståelse
. Tydelige kommunikasjonsevner
. Trives med å spille andre gode
. Evne å ha mange baller i luften og allikevel ha oversikt

Vi tilbyr:
. Konkurransedyktige betingelser
. Gode kollegaer og godt arbeidsmiljø
. Spennende stilling i en bedrift i stadig vekst
. Bransjeledende teknologi

Om arbeidsgiveren

Hedengren er eksperter på sikkerhetsløsninger. Vi hjelper arkitekter, designere, underleverandører, byggebedrifter og grossister til å besørge sikkerhet for bygninger, eiendommer og mennesker. Vi tilbyr bransjeledende og de mest energieffektive systemene for brannsikkerhet, nødbelysning, innbruddsalarmer, videoovervåking og tilgangskontroll. Vår ekspertise står til din rådighet gjennom hele reisen, fra planlegging til installasjon, finansiering og vedlikehold. Blant våre varemerker finner du blant annet Prodex FIREscape, Neptolux, HHL og Hedsam.  Vi er en del av det over 100 år gamle Finske Hedengren-konsernet, som har ca. 250 eksperter ansatt i Finland, Sverige, Norge og Estland.
Hedengren er importør av og ekspert på sikkerhets- og bygningsteknologi. Vi hjelper kunder å designe og gjennomfører bærekraftig, sikre og komfortable driftsmiljøer ved å tilby energieffektive kvalitetsløsninger. Både produktene vi representerer og sikkerhetstekologisystemene vi produserer selv, er ledende merkevarer i bransjen. Prinsippene for bærekraftig utvikling styrer alle våre aktiviteter. Vi er et finsk familieeid selskap som har vært i virksomhet i over 100 år. Vi har inntekter på EUR 61 millioner og har rundt 250 ansatte i Finland, Sverige, Norge og Estland. Hovedkontoret ligger i Helsinki og logistsikksenteret i Espoo i Finland.

Sektor Privat

Lederkategori Leder

Sted Teglverksveien, 3400 Lier

Bransje Bygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester, Eiendom, Elektronikk, Industri og produksjon, Konsulent og rådgivning

Stillingsfunksjon Brannvern, Ingeniør / Brannsikkerhet,Ledelse

Nøkkelord

Hedengren, Teamleder, Service, Brannsikkerhet

Del jobb på