Har du matfaglig kompetanse med engasjement for bærekraft? Da er du kanskje vår nye konsulent innen matsvinn og bærekraft!

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelKonsulent matsvinn og bærekraft
ArbeidsgivereSmiley AS
TypeFast
LokasjonFornebu
BransjeRestaurant, mat og uteliv, Storhusholdning og catering, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonKonsulent, Rådgivning, Mat og servering

Nå skal vi utvide teamet i Norge med enda en dyktig konsulent til vårt implementerings- og support-team, og du vil jobbe med vårt produkt som bidrar til reduksjon av matsvinn i det profesjonelle kjøkkenet.

Om rollen og det vi skal få til

Med stoltheten av å ha et solid og verdiskapende produkt i ryggen og fornøyde kunder, har vi store ambisjoner for vår videre utvikling i Norge.

Stillingen vil i førsteomgang være en prosjektstilling med varighet ut 2022, men hvor sannsynligheten er stor for- og vårt klare mål er fast ansettelse. For deg som er nyutdannet eller ønsker mer erfaring fra å jobbe med problemstillinger tilknyttet matsvinn og bærekraft, er dette en jobb som kan gi deg spennende muligheter til andre stillinger senere, og vårt mål er at du vil være med på vår spennende utvikling på lang sikt.

Eksisterende og potensielle kunder er alle som håndterer mat profesjonelt, som sykehus, sykehjem, restauranter, hoteller, kantiner og matprodusenter, i både privat og offentlig sektor. Vi ser et særlig potensial i offentlig sektor som er et viktig satsningsområde for oss.

Hos oss vil ditt viktigste bidrag være å gjøre våre nye og eksisterende kunder fornøyde gjennom å yte god støtte og faglig opplæring i reduksjon av matsvinn og i bruken av vårt digitale system for dette.

Du vil både håndtere våre eksisterende kunder og hjelpe disse med deres ulike behov og spørsmål, samt ha ansvar for at våre nye kunder implementeres på systemet på en best mulig måte. Primært vil jobben utføres fra vårt kontor over telefon, mail og video, og du vil inngå i et team med faglig dyktige, engasjerte og hyggelige kolleger.

Av andre oppgaver kan nevnes:

 • Skrive faglige tekster/materiell til nyhetsbrev mm.
 • Holde foredrag/webinarer for kunder
 • Bistå med teknisk og faglig rådgivning ovenfor kunder

Dette tror vi er deg

Vi ser for oss at du er nyutdannet med et brennende engasjement for bærekraft. Kanskje er du udannet kokk med noe erfaring fra å jobbe med matsvinn allerede? Eller kanskje du har studert noe innen ernæring, bærekraft eller folkehelse? Kanskje har du jobbet noe med matsvinn/bærekraft i det offentlige?

Du er en person som liker å hjelpe andre og skape gode kundeopplevelser med gode kommunikasjonsevner, både muntlig og skriftlig. Du liker å ta initiativ, bli involvert og er nysgjerrig og lærevillig.

I tillegg er det ønskelig med følgende bakgrunn og egenskaper:

 • Interesse for innovative digitale løsninger er en fordel
 • Evne til å overføre kunnskap og forklare ting på en lettfattelig og klar måte.
 • Engasjement for reduksjon av matsvinn
 • Klar fordel med kjennskap til kundegruppen (HoReCa) og hverdagen på et profesjonelt kjøkken, gjerne innen det offentlige
 • Du motiveres av å yte service og å skape fornøyde kunder
 • Du behersker både norsk og engelsk

Om oss

Hos oss vil du bli en del av et team som samarbeider tett og hvor vi utfyller hverandre både personlig og faglig. Vi har spesialister innen mattrygghet, matsvinn, markedsføring, salg og support, og sammen jobber vi for at profesjonelle kjøkken har effektive rutiner for mattrygghet og reduksjon av matsvinn.

Om stillingen vekker din interesse, så oppfordrer vi deg til å ta kontakt med vår rådgiver i Orion, Jannicke Martinsen på mail: jannicke@orion.no eller Mobil: 41901490.

Kontakter

 • Kontaktperson: Jannicke Martinsen
 • Stillingstittel: Daglig leder/rådgiver
 • Telefon: +47 419 01 490

Sted

Adresse: Martin Linges vei 25

Lignende stillinger|