Engasjert friskus med høy teknisk kompetanse innen automasjon.

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelProduktsjef Automasjon
ArbeidsgiverElteco AS
TypeFast
LokasjonPorsgrunn
BransjeKraft og energi, Bygg og anlegg, Elektronikk
StillingsfunksjonProduktledelse, Ingeniør/Elektroingeniør, Ingeniør/Automasjon og instrument
Søknadsfrist15.01.2022

Vi søker PRODUKTSJEF AUTOMASJON til sentral og utfordrende rolle.

Du vil i hovedsak få ansvaret for alle våre automasjonsprodukter til det norske markedet. Du vil arbeide i et uformelt, sosialt og faglig sterkt miljø, innen et viktig satsingsområde for selskapet. Du blir en del av et faglig sterkt team, med ønske og vilje til å skape resultater. ELTECO er en seriøs, faglig dyktig og leveringsdyktig samarbeidspartner

Arbeidsoppgaver.

 • Som produktsjef automasjon skal du bidra til å utvikle strategi og konseptet innen automasjon.
 • Du vil videreutvikle produktområdet og sortimentet, og jobbe med pris og lønnsomhet.
 • Produktansvar overfor nærmere bestemte produktgrupper og tett kontakt med dine leverandører innenfor dine produktområder.
 • Du skal utvikle markedsaktiviteter som sikrer tydelig kommunikasjon for salg, og vil aktivt bidra til pressemeldinger, annonser, lanseringer, temainnlegg, artikler og nyhetsutsendelser.
 • Du sørger for riktige priser og at katalogmateriellet innenfor egne produktområder er tilgjengelig og oppdatert.
 • Du vil bidra i utviklingen av tekniske løsninger som er lønnsomme for både kunde og leverandør.
 • Du skal analysere og følge marked og trender innen segmentet og sikre at vi etablerer en sterk og lønnsom posisjon innen området
 • Stillingen har myndighet til å ta beslutninger og gjennomføre tiltak som reflekteres i bedriftens årsplaner innenfor de rammer som blir trukket opp i avdelingens årlige budsjetter
 • Stillingen rapporterer til Avdelingsleder Produkt/Marketing og vil jobbe tett med salgsledelsen og andre ressurser innen produkt, salg, logistikk og marked.

Kvalifikasjoner.

Vi tror du har + 5 års relevant arbeidserfaring, og du ser at dette er rollen du kan vokse videre i. Du har jobbet innen automasjon og elektro. Kanskje noe erfaring fra strategiutvikling og markedsplanlegging, og er vant til å se hele verdikjeden. Du har god produkt- og forretningsforståelse, og gjerne relevant teknisk utdannelse som fag-ingeniør eller innen automasjon/elektro.

Vi ser for oss at du er en relasjonsbygger og en som tar ansvar og er selvgående. Du er antagelig ganske teknisk og analytisk anlagt, og evner å gjøre om markedskunnskap og innsikt til nye ideer og løsninger. Du jobber strukturert og effektivt, og samarbeider godt med andre. Du er god til å kommunisere verbalt, skriftlig og når du presenterer for andre.

Du må beherske norsk muntlig og skriftlig flytende, samt beherske engelsk skriftlig og muntlig. Stillingen medfører noe reisevirksomhet i Norge og til våre leverandører i Europa.

Kontorsted er primært Porsgrunn, men hjemmekontor benyttes også.

ELTECO AS tilbyr konkurransedyktige betingelser, bilordning, helseforsikring, pensjons- og gruppelivsforsikring, gunstig bonusordning og et trivelig arbeidsmiljø.

Har du spørsmål til stillingen? Vennligst ta kontakt med en av våre rådgivere i Skagerak Consulting AS Linda Brusletto, 416 76 428 eller Odd-Arne Krogstad, 907 53 484.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

 • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 907 53 484
 • Kontaktperson: Linda Brusletto
 • Stillingstittel: Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 416 76 428

Sted

Adresse: Floodmyrvegen 24

Lignende stillinger|