Vil du lede vårt nye satsingsområde?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDirector - Strategy & Change
ArbeidsgiverColumbus Norway As
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, IT
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Rådgivning
Søknadsfrist31.12.2021

Director - Strategy & Change

Management consulting innen digitalisering og digital transformasjon

Høres det spennende ut å få ansvaret for et nytt satsingsområde for Columbus i det norske markedet innenfor området strategi og endringsledelse?

I rollen som direktør for Strategy & Change vil du få en helt sentral rolle i å bygge opp et sterkt fagmiljø med management konsulenter som skal være en spydspiss for Columbus’ norske virksomhet. Vi er en sentral del av et hurtig voksende internasjonalt fagmiljø med store ambisjoner.

Columbus er et konsulentselskap som skaper varige verdier ved at vi digitaliserer og utvikler større private virksomheter. Vi har spesialisert oss på bedrifter innen produksjon, næringsmiddel, retail & distribusjon. Vi leverer og forvalter sentrale forretningssystemer som dekker hele verdikjeden. Det omfatter alt fra ERP-systemer, som er blodårene i bedriftene, til e-handels- og CRM-løsninger som gir gode kundeopplevelser og økte inntekter. Med vår globale organisasjon i ryggen er vi en proaktiv rådgiver og digitaliseringspartner. Gjennom strategisk digital rådgivning, datadrevet innsikt og innovativ bruk av AI og maskinlæring skaper vi nye, bærekraftige forretningsmuligheter og er en pådriver for digital transformasjon for våre kunder.

Beskrivelse av rollen:

I rollen som Director for tjenesteområdet Strategy & Change vil du få ansvaret for å

 • Etablere tjenesteområdet i Norge og rekruttere management konsulenter som skal hjelpe våre kunder med strategi og endringsledelse relatert til digitalisering og digital transformasjon.
 • Bidra i det internasjonale samarbeidet for å bygge opp et slagkraftig tjenesteområde, og delta i den internasjonale ledergruppen for "Strategy & Change"

I tillegg til å lede satsingen vil du også jobbe operativt med et antall kunder. I den forbindelse vil du og dine medarbeidere:

 • Hjelpe kunder med å definere visjon, mål og strategi for deres fremtidige digitale forretningsplattform
 • Være rådgiver for ledelsen/prosjekteiere/styringsgruppe med gjennomføring av deres digitalseringsinitiativer - og transformasjonsprosjekter
 • Hjelpe kunder med å sette opp programmer og styring for deres implementeringer av forretningsplattformer
 • Lede eller støtte kundens endringsreise i forbindelse med deres transformasjons og digitaliseringsprosjekter
 • Hjelpe kunder med å etablere organisasjon og arbeidssett for å utvikle og forvalte prosesser og informasjonsmodeller
 • Identifisere forbedringspotensiale og virksomhetsforbedringer innenfor rammen av forretningsplattformen

Som leder for våre management konsulenter skaper du verdi gjennom å forstå både mennesker, teknologi og forretningsprosesser.

Hva vi kan tilby:

Du kommer til å få ansvar for å bygge opp tjenesteområdet Strategy & Change i det norske markedet, og være en del at et internasjonalt fagmiljø. Dette innebærer at du vil være sentral i den utviklingen som skjer innenfor tjenesteområdet.

Du vil drive forrretningsutvikling for våre kunder med støtte av, eller for å støtte oppunder vårt tjenestetilbud innen Cloud ERP, Digital Commerce, CRM og Data & Analytics. Med andre ord digital transformasjon, et område som har hatt enorm utvikling de siste årene.

Du får mulighet for å utvikle deg gjennom å være med på å bygge opp noe nytt, og å bidra i utfordrende oppdrag for store norske og internasjonale kunder som ofte ligger i forkant teknologisk. Du kommer til å jobbe innenfor et strategisk viktig satsingsområde for Columbus, og du vil få et helt sentralt ansvar for at vi vokser innenfor dette området.

Vi i Columbus har en annen atmosfære, en kultur som preges av samarbeid, tillit og vilje og evne til å vinne, og vi feirer seiere. Selskapet er preget av en flat struktur uten spisse albuer hvor vi legger stor vekt på godt lagarbeid og spiller hverandre gode!

Den vi ser etter har:

 • Spisskompetanse innen endringsledelse og digital transformasjon
 • Erfaring med ledelse og rekruttering
 • Erfaring med prosessutvikling og virksomhetsforbedringer med basis i forretningssystemer innenfor bransjer som produksjon, distribusjon eller retail
 • Erfaring med anskaffelser, innføring og videreutvikling av forretningssystemer/plattformer
 • Minst 10 års erfaring fra ledende rolle hvorav flere av disse som management konsulent
 • Interesse for - og kunnskap om trender innen digitalisering og moderne forrettningsstøttende systemer
 • Erfaring med å arbeide med oppdragsgivere på C-level
 • Behersker Norsk og engelsk flytende (både skriftlig og muntlig)
 • Høy grad av forretningsforståelse og kommunikasjonsevne
 • Utdannelse på Master-nivå

Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke jobb hos oss, uavhengig av alder, kjønn, funksjonsevne, nasjonalitet eller etningsk bakgrunn.

Høres dette interessant ut?

Da håper vi å motta din CV og søknad. Er du egentlig ikke på utkikk etter ny jobb, men ble nysgjerrig, er du velkommen til å ta kontakt med vår rekrutteringspartner Glasspaper Recruitment ved Seniorrådgiver Øystein Dalen på tlf. 99 47 70 69 for en uforpliktende og konfidensiell prat. Eventuelle skriftlige henvendelser kan rettes til oystein.dalen@glasspaper.no

Glasspaper er et konsern bestående av flere datterselskaper som er ledende innen sine fagområder. Glasspaper Learning er Norges største kursleverandør og testsenter innen IT. Gjennom XtraMile og Kamude utvikler vi og leverer programvare innen e-læring, risikostyring og compliance. Våre konsulentselskaper er spisset på IT-utvikling .NET og Front-end, MS 365, IT-sikkerhet, compliance og Microsoft business intelligence. Glasspaper People leverer bemanningstjenester og konsulentformidling innen IT og administrative stillinger mens Glasspaper Recruitment er spesialister på rekruttering til IT-tekniske og digitale stillinger, både ledere og spesialister. Konsernet har kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger og alt vi foretar oss skal reflektere våre verdier innovasjon, ærlighet, kvalitet og engasjement.

Kontakter

 • Kontaktperson: Øystein Dalen
 • Stillingstittel: Regionleder og Seniorrådgiver
 • Telefon: +47 994 77 069

Sted

Adresse: Dronning Eufemias gate 16

Lignende stillinger|