Vi søker en leder som vil utvikle den beste medlemsservicen og medarbeidertilfredsheten til glede og nytte for hundesporten

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelGeneralsekretær
ArbeidsgiverNorsk Kennel Klub
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeIdeelle organisasjoner, Organisasjoner, Dyr og dyrehelse
StillingsfunksjonLedelse
Søknadsfrist18.08.2022

Norsk Kennel Klub (NKK), en av landets største medlemsorganisasjoner, har nå gjort noen overordnede organisatoriske grep, og søker etter en generalsekretær som erstatning for rollen som administrerende direktør for organisasjonen.

NKK har en tradisjonsrik og dedikert tilstedeværelse i samfunnet helt siden 1898. NKK er en premissleverandør som bidrar til en god utvikling av hundeavl og hunderaser, og hvor også fysisk og mental helse står sentralt. Å sikre hundens plass i samfunnet og retten til å drive aktiviteter med hund er sentrale oppgaver for NKK.

Som vår nye generalsekretær vil du være avgjørende, i tett samarbeid med styret, for å videreutvikle administrasjonen slik at den blir et sentralt verktøy for å nå organisasjonens mål.

Du går foran, for at administrasjonens solide kompetanse foredles til å gi en enda mer opplevd merverdi for hele organisasjonen og medlemmene. God samhandling og dialog med tillitsvalgts apparatet og organisasjonen for øvrig blir derfor viktige suksesskriterier

Administrasjonens leveregler er:

Jeg ser og anerkjenner mine kolleger. Vi gjør jobben uavhengig av tid og sted. Miljøet går opp med humøret på topp.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en begeistrende leder som er en god relasjons- og alliansebygger. Din lederprofil er både strategisk og gjennomføringssterk, samt kjennetegnet av inkludering og transparens. Vi forutsetter at du indentifiserer deg med våre leveregler, og at du har interesse for hund og kunnskap om NKK’s aktiviteter.

Bakgrunn/erfaring

Du har relevant utdannelse på mastergrad nivå eller tilsvarende, samt solid ledererfaring fra komplekse organisasjoner med politisk styring. Dokumenterbar økonomiforståelse er en forutsetning. Hvis du i tillegg kan vise til etablerte nettverk og samfunnsinteresse med god politisk forståelse – ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr

  • Spennende og utfordrende lederstilling
  • Konkurransedyktige betingelser
  • Gode pensjons og forsikringsordninger

Kontakter

  • Kontaktperson: Atle Strande
  • Stillingstittel: Rekrutterer
  • Telefon: +47 908 92 054
  • Kontaktperson: Jan Egil Myhre
  • Stillingstittel: Rekrutterer
  • Telefon: +47 908 92 522

Sted

Adresse: Nordåsveien 5

Lignende stillinger|