Har du analytiske evner og god økonomisk forståelse?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelRevenue Analyst
ArbeidsgiverFjord Line
TypeFast
LokasjonBergen
BransjeTransport og logistikk, Reise og turisme
StillingsfunksjonAnalyse
Søknadsfrist29.01.2023

Som Revenue Analyst er du en del av Revenue Management-teamet som består av seks dedikerte medarbeidere fordelt på Revenue Analysis og Revenue & Loading Coordination.

Avdelingen jobber kontinuerlig med optimalisering av pris, ressursutnyttelse og kundesammensetning, ved bruk av stadig mer avansert teknologi og Revenue Analyst skal være med på å optimalisere bidrag og kapasitetsutnyttelse av alle skip og linjer. Du skal blant annet:

  • Delta i strategiske beslutninger for å sørge for høyest mulig inntekt
  • Opprette nye seilinger i systemverktøy i henhold til besluttet ruteplan og driftsmønster
  • Daglig oppfølging av kapasitetsgrupper/allotment
  • Styring av tilgjengelighet i ulike kanaler i henhold til etterspørsel og kapasitet
  • Regelmessig utarbeide og legge frem aktuelle analyser og resultater

Vi ser etter deg som har erfaring fra Revenue Management og/eller økonomisk analyse i reiselivet og har solid kompetanse med Excel og Pivottabeller. Du er en selvstendig lagspiller, er strukturert og løsningsorientert, og har gode kommunikasjons- og fremstillingsevner. Du må trives godt i et dynamisk miljø med høyt tempo.

I Fjord Line får du mulighet til å inngå i, og være en del av et team svært dyktige og engasjerte kolleger som brenner for å skape den beste opplevelsen for sine kunder. Fjord Line gir reisende en mulighet til å oppleve det ypperste av norsk natur, og er en hjørnestein i norsk og skandinavisk reiseliv.

Eventuelle spørsmål rettes til Visindi ved May Irene Ugletveit, 928 06 239. Alle henvendelser behandles konfidensielt, også overfor oppdragsgiver i prosessens innledende fase dersom ønskelig.

Kontakter

  • Kontaktperson: May Irene Ugletveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 928 06 239