Utløpt

Visjonær, operativ leder med kompetanse innen eiendomsutvikling søkes til Geilo.


Publisert
UtløptSøknadsfrist 11.04.2021

StillingstittelIngeniøryrker
TypeFast
ArbeidsgiverGeilo Holding
LokasjonInnlandet
BransjeAnnet
Søk her

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Vi søker en visjonær, operativ og erfaren DAGLIG LEDER til GEILO HOLDING AS.

Geilo Holding er en betydelig og sterk aktør på Geilo, en av Norges ledende fritids og helårsdestinasjon. Selskapet er opptatt av helhet og bærekraft, og jobber for å bidra til videreutviklingen av Geilo som helårsdestinasjon. Som leder for Geilo Holding vil du sitte i førersetet for å gjennomføre våre ambisjoner og planer gjennom å jobbe sammen med og støtte et faglig kompetent team.
Du vil få stor grad av selvstendighet i rollen med sterk påvirkning på selskapets videre utvikling. Du vil inngå i et faglig sterkt team med engasjerte kollegaer som legger vekt på samarbeid og et positivt arbeidsmiljø. Det tilbys konkurransedyktige betingelser for den rette, og du vil få mulighet til å arbeide og leve i flotte naturnære omgivelser på Geilo.


Ansvarsområder

Daglig leder for Geilo Holding har overordnet ansvar for selskapets virksomhet på Geilo.
Vi søker en leder som evner å etterleve selskapets verdier og mål om høy etisk standard i alt vi gjør. Du kommuniserer godt til hele organisasjonen og skaper entusiasme og gjennomføringskraft for våre ambisjoner og visjoner med fokus på den videre utviklingen.
Du skal i første rekke utvikle og gjennomføre de utviklingsområdene og aktivitetene vi allerede har klare rammer for, men også delta i nye kjøp og videre utvikling av våre muligheter.
Du vil sørge for at planene implementeres i organisasjonen og legge grunnlaget for god kommunikasjon og planlegging mellom eiendom, skisenter og annen aktivitetsinfrastruktur hvor selskapet er involvert.
Du vil være nærmeste leder og sparringspartner for prosjektsjefene innen eiendom, samt være ansvarlig for å synliggjøre, visualisere, tallfeste og videreutvikle virksomhetens mål, ambisjoner og strategi, samt kommunisere disse på en god måte internt og eksternt.
Stillingen inngår i ledergruppe og rapporterer til styret.

Ønskede kvalifikasjoner

For å lykkes i stillingen må du ha betydelig interesse for eiendoms- og destinasjonsutvikling. Du har relevant erfaring innen eiendomsutvikling og god kunnskap om prosjekt, prosjektstyring og kjenner til helheten og prosessen i et eiendomsutviklingsløp.
Høyere utdannelse er en fordel, men relevant erfaring kan kompensere for manglende utdannelse.
Kommunikasjon med offentlig myndighet (Hol kommune), eiere, ansatte, investorer, samarbeidspartnere, leverandører og andre relevante parter er en viktig del av rollen, og krever at du kan skape tillit og troverdighet, og har god erfaring innen forhandling, kommunikasjon og presentasjon.
Du har i tidligere roller etablert rutiner for rapportering og har en strukturert og analytisk arbeidsform, med et utpreget kommersielt tankesett.
Du er en trygg og robust leder som trives med å ha overblikket, og samtidig evner å sette deg inn i detaljene om det er hensiktsmessig.
Du har god økonomisk forståelse og ikke minst kremmerånd.

Søknadsfrist 11.04.2021

Har du spørsmål til stillingen er du velkommen til å ta kontakt med Skagerak Consulting AS ved Linda Brusletto 41676428 eller Cathrine Svendsen 92606610.
 

Om arbeidsgiveren

Geilo Holding AS videreutvikler Norges nye "alpeby" på Geilo, og skal levere lokale fritidsopplevelser i verdensklasse! Sammen med utbygging av fritidsboliger for salg/utleie og hoteller skal aktivitetstilbudet både sommer og vinter videreutvikles. Selskapet har stort fokus på infrastruktur. Det planlegges også bygget en ny gondol som blant annet skal bidra til å sikre sømløs og bilfri ferdsel på destinasjonen. Geilo Holding AS eies 50% av Fredensborg Fritid og 50% av Kikut Eiendom.

Sektor Privat

Lederkategori Leder

Sted Vesleslåttvegen 11, 3580 Geilo

Flere arbeidssteder 0170 Oslo, 5020 Bergen, 3020 Drammen, 1366 Lysaker

Bransje Arkitektur, areal og interiør,Bygg og anlegg,Eiendom

Stillingsfunksjon Ingeniør,Ledelse,ProsjektledelseNøkkelord

Prosjektledelse, Ledelse, Eiendomsutvikling, Destinasjonsutvikling, Forretningsforståelse

Søk her
Del jobb på