Er du vår nye Technical writer / dokumentasjonsansvarlig ?ArbeidsgiverSoil Stream International
TypeFast
LokasjonSandefjord
BransjeIndustri / Produksjon
StillingsfunksjonIngeniøryrker

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Vi er nå i en spennende utviklingsfase og søkner nå etter en dyktig

Technical writer / Teknisk dokumentasjonsansvarligAnsvarsområder

Du vil inngå i vår Operation avdeling og være vår ressurs for teknisk dokumentasjon.  Du vil få ansvar for å utarbeide brukermanualer, tekniske beskrivelser, white papers og annen teknisk dokumentasjon i selskapet. Du vil også bli involvert i QA-arbeide, utarbeidelse/dokumentasjon av prosesser og gjennomføring av SJA- og risikoanalyser.

Ønskede kvalifikasjoner

  • Høyere utdannelse
  • God teknisk forståelse
  • Gode kommunikasjonsegenskaper skriftlig og gjennom tegning/illustrasjoner
  • Erfaring fra teknisk dokumentasjon
  • Erfaring fra QA og sikkerhetsarbeide
  • Lang nok erfaring til å kunne jobbe selvstendig
  • Meget gode engelskkunnskaper
  • Du må beherske norsk språk
  • Erfaring fra landbruk er en fordel, men er ikke et krav

Personlige egenskaper

Vi ser etter deg som jobber smart og effektivt, er nøyaktig og sluttfører det du har begynt på. Du er selvstendig og ansvarsbevisst i dit arbeid og kjennetegnes ved at du har en positiv innstilling og bidrar positivt til arbeidsmiljøet. 
 

Vi tilbyr

Hos oss vil du få en viktig stilling og bli med på en spennende utvikling i et selskap som skal vokse mye og som har store ambisjoner. Du vil jobbe med oppgaver som kan bidra til et bærekraftig jordbruk på verdensbasis. Du vil få varierte oppgaver med stor grad av mulighet til å forme din egen arbeidshverdag og du vil i tillegg bli del av et lag med entusiastiske medarbeidere som har det gøy på jobb. I løpet av våren flytter vi inn i nye lokaler på Borgeskogen.
Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og betingelser.
Vi ønsker at vår arbeidsstyrke skal i størst mulig grad gjenspeile mangfoldet i befolkningen. Det er derfor et mål å oppnå en balansert alders- og kjønnssammensetning.

Om arbeidsgiveren

Kjemikalier i jordbruket har gått fra 0 til 4 millioner tonn på 70 år. Kjemikalene er i ferd med å ødelegge matjorden vår. Dette kan ikke fortsette. Sandefjord-baserte Soil Steam International har utviklet og patentert en teknologi som gjør bruk av damp konkurransekraftig for moderne landbruk og jordbehandling uten bruk av skadelige kjemikaler. Teknologien har stort internasjonalt potensiale, og vi har vunnet både nasjonale og internasjonale priser for arbeidet som er gjort. Vår ambisjon er å bidra til at verdens produksjon av grønnsaker, frukt og bær kan gjennomføres på en bærekraftig måte. Selskapet, som i dag har 13 ansatte, har et profesjonelt styre og flere kjente investorer på eiersiden. Vi er nå inne i en spennende fase hvor teknologien skal ferdigstilles og klargjøres for serieproduksjon, og et internasjonalt partnernettverk skal bygges opp for utleie og operasjon av maskinene. Vi holder til på Borgeskogen, rett ved E18 i Vestfold.

Sektor Privat

Sted Leif Weldings vei 18, 3208 Sandefjord

Bransje Jordbruk og skogbruk, Håndverkstjenester, Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Dokumentasjon, Ingeniør / Teknisk sikkerhet/QHSE,Kvalitetssikring

Nøkkelord

Sikkerhet og risiko, Teknisk Dokumentasjon, Risikoanalyse, QA, Dokumentcontroller

Del jobb på