Teknologiselskap med betydelig vekstambisjon internasjonalt søker Marketing Manager


Publisert
Søknadsfrist 25.04.2021

StillingstittelAdministrasjon / Ledelse
TypeFast
ArbeidsgiverCemit
LokasjonSkien / Porsgrunn
BransjeIT / Telekommunikasjon / Internett

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Har du "passion" for faget marketing, er kreativ og ivrer etter å påvirke reisen mot det grønne skifte ? Sammen skal vi omdefinere bærekraftig transport

CEMIT er ikke et hvilket som helst jernbaneselskap. Vi er et innovativt teknologiselskap som kombinerer utstrakt kompetanse innen jernbane med data og informasjonsteknologi. Vårt mål er å redefinere bærekraftig transport ved å gjøre jernbanen smartere.

Jernbaneindustrien er i endring og går over fra individuelle statlige monopol til ett konkurransedyktig, deregulert marked. Med dørene som nå er åpne for nye aktører å delta i spillet, vil det være stor etterspørsel etter eksperttjenester og pålitelige, langsiktige kundeforhold. Denne posisjonen inntar CEMIT med veldefinerte verdier og et høyt kvalifisert team, med en verdifull tilpasningsdyktig og skalerbar forretningsmodell.

Våre ambisjoner er høye og vi ser for oss en fortsatt ekspansiv vekst og utvikling de neste årene. For å klare dette trenger vi flere medarbeidere med en genuin interesse for bærekraft, teknologi og jernbane. Som del av vår Cemit-familie, vil du bli del av et mangfoldig og globalt team av jernbaneeksperter, ingeniører, data scientists, programvareutviklere, designere, automatikere, forretningsutviklere og prosjektledere. Sammen skal vi hjelpe jernbaneindustrien til en grønnere og mer effektiv morgendag.

Marketing Manager i Cemit skal bringe innovativ tenkning, markedsføringskreativitet og din lidenskap til å skape kjennskap til CEMIT globalt, samt skape engasjement med våre selgere, kunder og partnere. Rollen er nyopprettet og dette vil være din mulighet til å utnytte dine digitale og sosiale mediekunnskaper med å hjelpe oss å omdefinere jernbaneindustrien til en grønnere og mer effektiv morgendag.

Vi ser etter deg som har høyere utdannelse og erfaring innen både tradisjonell og digital markedsføring. Du har god erfaring med å skape aktiviteter og innhold og har gjerne hatt likelydende stilling tidligere. Du kjenner og kan benytte relevante system og verktøy, og er komfortabel med å jobbe med innhold i ulike formater og kanaler. Du har jobbet med B2B-markedsføring og har forståelse av Cloud-teknologi. Vi ønsker å optimalisere og videreutvikle våre nettsider, du vil bidra med publisering og strukturering av innhold, samt holde deg oppdatert på det som skjer innen SEO og teknisk utvikling for nettsider.

Du er en ekte lagspiller som er stolt av ditt selskap og ditt arbeid. Du trives i et fartsfylt kreativt miljø og motiveres av utvikling og aktivitet. Du er entusiastisk, har stor grad av gjennomføringsevne og jobber strukturert. Som person er du fleksibel og evner å endre deg i takt med våre kunder og samarbeidspartnere. Du trigges av forandring og ser på endringer som en mulighet fremfor en utfordring.

Du vil få muligheten til å bygge historien rundt vår reise som er i ferd med å endre hele bransjen. Du er operativ og vil være en stor bidragsyter for å bygge kjennskap til selskapet og våre produkter internasjonalt. Du vil få sette ditt preg på vår markedsstrategi og sette selskapet på kartet. Du vil jobbe i et selskap som gjennom sine produkter skaper et bedre miljø for fremtiden.

Cemit er et internasjonalt selskap og mye av kommunikasjonen foregår på engelsk. 

Vil du være med på en spennende reise sammen med oss, og du ser at dette er et selskap du vil du være med på å utvikle videre, ser vi frem til å høre fra deg.

Har du spørsmål knyttet til rollen eller selskapet, tar du kontakt med våre rådgivere fra Skagerak Consulting AS ved Geir Nordvold på telefon 938 28 100 eller Linda Brusletto på telefon 416 76 428

Om arbeidsgiveren

CEMIT Intelligent Railway System redefines how you build, operate and maintain railways. Delivering measurable improvements on fault reduction, accuracy, efficiency and predictability by using smart sensors, machine learning and data visualisation in combination with unique railway expertise.
We are a team of railway experts working alongside computer engineers, data scientists, sensor engineers and visual artists on a mission to redefine sustainable transport by making railways more intelligent.
We are a currently a team of 35 experts at 3 locations, in Porsgrunn, Lysaker and Stockholm.

Sektor Privat

Sted Kammerherreløkka 5, 3916 Porsgrunn

Bransje IT, Transport og logistikk,IT - programvare

Stillingsfunksjon Markedsfører, Design / Web, Forretningsutvikling og strategi

Nøkkelord

Kommunikasjon, SOE, Marketing, Branding, Grønn verdiskapning

Del jobb på