Utløpt

Forretningsutvikler med øye for regnskap og teknologi


Publisert
Utløpt

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverAmesto
LokasjonOslo
BransjeRådgivning / Konsulenter

Trives du best i krysningen mellom teknologi og prosjektledelse? 

Bor det en  proaktiv forretningsutvikler med høy gjennomføringskraft i deg? Om du nikker bekreftende og vil jobbe med forretningsutvikling og spennende prosjekter, da er dette din drømmejobb. 

Vi søker nemlig deg som ser potensialet som ligger i digitalisering og automatisering av regnskapsbransjen. I denne spennende rollen vil du fungere som både forretningsutvikler og prosjektleder i vår nye enhet, og rapportere direkte til Direktør for IT og innovasjon. Den nye enheten har som målsetting å utvikle og skape verdi og konkurransekraft for våre kunder gjennom å digitalisere økonomifunksjonen i bedriften. Din jobb vil være å lokalisere og avdekke muligheter for automatisering og kostnadsbesparelser, og styre prosjektene med falkeblikk, stø hånd og positiv energi. Med kunnskap og kompetanse fra IT og regnskap vil du bli en viktig ressurs for teamet, mens dere navigerer dere gjennom alt fra businesscaser, kunstig intelligens, prosjektstyring og implementering av nye systemer.

Med rollen som forretningsutvikler og prosjektleder kommer ikke bare mye ansvar, men også mye muligheter. Her vil du få gleden av å lokalisere og avdekke nye muligheter i en bransje som er i rivende utvikling. Rolle vil bli viktig for oss, og som den teamplayeren du er, evner du ikke bare så skape tillit til kundene, men også til teamet, gjennom proaktivt å innfri forventinger. Du vil kunne sparre med dem, og de vil kunne sparre med deg.  

Arbeidsoppgaver 

 • Du vil bidra inn i et team som setter retning for bedriften når det gjelder forretningsutvikling, skape nye vekstområder
 • Ansvar for prosjektimplementering og prosjektoppfølging i alle faser, inkl ressursplanlegging
 • Utarbeide businesscase 
 • Kundedialog, løsningsdesign og oppfølging av kundeimplementasjoner 
 • Inngå i et team som brenner for å skape en ekstraordinær kundeopplevelse 
 • Bidra til koordinasjon av systemimplementasjon og support 

Med stort fokus på innovasjon og utvikling, og her vil du ikke bare få bruk for din eksisterende fagkompetanse, men også tilegne deg ny kunnskap. 

Som person både ser, og evner du å utnytte muligheter. Du er helhetstenkende og fremoverlent, men samtidig opptatt av å være til stede i nuet. Gode kundeopplevelser er alfa omega for deg, og du er opptatt av å skape god dialog, levere høy kvalitet og finne nye spennende løsninger. Du er ansvarsfull, fleksibel og engasjert og elsker å lære deg nye systemer og dypdykke ned i nye fagområder. Struktur er ditt mellomnavn, og fremdrift, prosesser og tidsstyring er hverdagskost for deg.

 Faglige kvalifikasjoner

 • Høyereutdannelse innen IT, master eller minimum bachelor nivå 
 • Erfaring fra prosjektledelse og implementering i tilknytning til IT-prosjekter 
 • Erfaring med arbeid med forretningsutvikling 
 • Innsikt i regnskapsbransjen og/eller teknologi tilknyttet bransjen 
 • God norsk og engelsk fremstillingsevne både skriftlig og muntlig 

I AccountHouse vil du få gleden av å jobbe i et raust og inkluderende miljø, med en rekke dyktige og kompetente mennesker. Ikke bare mennesker for øvrig, for her har vi også en digital kollega i Semine – vår høyteknologiske robot med kunstig intelligens.

Med sterk bedriftskultur, dyktig fagmiljø, og ikke minst spennende oppgaver tror vi at du vil trives hos oss. Det er høyt tempo og hektiske dager, men med grundig opplæring og munter sparring er du raskt oppe og nikker. Med ditt strukturerte tankesett, din nøyaktighet og evnen til å se forretningsmuligheter er vi sikre på at du vil skli rett inn som en superressurs hos oss.

Vi holder til i nye og moderne lokaler i Kværnerbyen og tilbyr konkurransedyktige betingelser. Dette er en fast stilling og ønsket tiltredelse snarest.

Har du spørsmål?

Ingeborg Eikrem

Senior Rekrutteringsrådgiver

Jeg hjelper deg gjerne. Ring meg på 98265553 eller send en e-post, så hører du fra meg snart.

STILLINGSTITTEL: FORRETNINGSUTVIKLER - ØKONOMI/TEKNOLOGI

STED:OSLO

STILLINGSTYPE: FAST

STARTDATO:VÅR 2021

ANTALL:1

Økonomi / Regnskap / Lønn IT Analyse Visma Business Forretningsutvikler Controller Regnskap Digitalisering Data Analyst Kundekonsulent ERP Businessengelsk Kunderådgiver PMP PRINCE2 Foundation ERP-rådgiver

Del jobb på