Ønsker du en spennende salgsrolle i et selskap i vekst?


Publisert
Søknadsfrist 28.02.2021

StillingstittelSalg / Markedsføring
TypeEngasjement
ArbeidsgiverFazer
LokasjonOslo
BransjeAnnet

Bli kjent med The Assessment Company AS

Ønsker du en spennende salgsrolle i et selskap i vekst? I så fall kan du være vår Key Account Manager.
Vår Key Account Manager for NorgesGruppen skal i fødselspermisjon, og vi ser nå etter en drivende dyktig Key Account Manager til å vedlikeholde og bygge videre på samarbeidet med en av våre aller mest sentrale kunder. Rollen vil også ha ansvaret for distribusjon på Island. Stillingen er et vikariat ut 2022, med muligheter for forlengelse.
Som Key Account Manager i Fazer vil du bli en del av et agilt og engasjert team med store ambisjoner. I denne rollen vil du ivareta og bygge sterke relasjoner til dine kunder, og med presisjon og overbevisning være i stand til å selvstendig drive og utvikle kategoriene du er ansvarlig for. Du vil også være i tett dialog med salgssjef for å sammen finne gode måter å lykkes på i butikk. Vi har merkevarer som Froosh, Yosa, Dumble, Tyrkisk Pepper og Fazer Mint med flere.

Dine viktigste ansvarsområder vil være:

 • Å utvikle relasjonene til NorgesGruppen og øvrige kunder i porteføljen
 • Sikre kategorivekst gjennom gode analyser av marked og privat
 • Selge inn og utvikle produkter innen både egne merkevarer og kundens egne merkevarer  
 • Aktiv deltakelse i interne markedsanalyser, salgsprognoser og volumbudsjetter
 • Identifisere og iverksette tiltak for å sikre oppnåelse av mål og KPI-er
 • Delta på messer og arrangementer sammen med teamet
 • Å styrke og utvikle Fazer sin markedsposisjon gjennom gode kunderelasjoner


Vi er preget av å være en gründervirksomhet på det norske markedet, og det krever at du er teamorientert, samt fleksibel og løsningsorientert av natur. Vi ser etter deg som er en dyktig forhandler og motiveres av gode resultater. Du er ambisiøs, ansvarsfull og arbeider på en strukturert måte. I tillegg håper vi at du liker å analysere resultater og har et øye for nye og kreative måter å tenke på. Å håndtere kvalitet i en bransje preget av høyt tempo er noe du trives med. For å lykkes i rollen er riktig kandidat en god relasjonsbygger både internt og eksternt, og forstår verdien av å skape langsiktighet gjennom gode relasjoner og kundeinnsikt.


Vi ser etter deg som:

 • kan vise til gode resultater fra en lignende stilling
 • har erfaring fra FMCG. Det er en fordel om du kjenner NorgesGruppen
 • er god med Office-pakken og vet hvordan du utfører analyse i Excel
 • har utdannelse innen salg og markedsføring og/eller økonomi på høyskole/universitetsnivå
 • kommuniserer godt på engelsk og norsk


Vi er stolt over å kunne tilby deg en rolle i en fremtidsorientert organisasjon med fokus på trivsel, uformell kommunikasjon, kvalitet og vekst. Du vil bli en del av et kreativt, erfarent og internasjonalt team, hvor personlig- og faglig utvikling står sentralt. Stillingen rapporterer til Country Manager Norge, Stein Andersen. Vi har valgt The Assessment Company AS som partner i utvelgelsesprosessen. Har du spørsmål om stillingen kan du kontakte Ida Beinnes Hoff på tlf 489 59 465 eller Stian Andrå på tlf 991 54 810.
 

Om arbeidsgiveren

Fazer er et finsk familieeid selskap som ble grunnlagt i 1891 og har i dag kontorer i åtte land og 9 000 ansatte. Gjennom historien har Fazer tilbudt konsumenter over hele verden delikat konfekt, og alle typer bakevarer. For å tilpasse seg det økende behovet av sunn mat som er bra for både mennesker og miljø etablerte Fazer i 2017 Fazer Lifestyle Foods; enheten for melkefrie, plantebaserte måltider og on-the-go produkter. --The Assessment Company AS (AC) er et hurtigvoksende og dynamisk konsulentselskap. I dag er vi 55 ansatte fordelt på kontorer i Oslo, Bergen, Trondheim, Hamar og Stockholm. Vi bistår noen av Nordens mest attraktive selskaper med innovative, moderne og smarte løsninger innen rekruttering og lederutvelgelse (INVITE), team- og ledertrening (ACADEMY), kundeorientert organisasjonsutvikling (BUSINESS DESIGN) og fasilitering av endringsprosesser (STRATEGY & CHANGE). AC har utviklet unike PEOPLE LAB. som bidrar til en langt høyere treffsikkerhet i rekruttering og utvelgelse, og mer effektiv utvikling av team og enkeltindivider.

Sektor Privat

Sted Karl Johans gate 2, 0154 Oslo

Bransje Storhusholdning og catering,Butikk og varehandel

Stillingsfunksjon Salg / Produktsalg,Salg,Rådgivning

Nøkkelord

Dagligvarehandel, Dagligvare, Key Account Manager, Salg og kunderelasjoner, Kunderelasjon

Del jobb på