Vil du lede og utvikle en av Nordens ledende aktører innen bærekraftig smartbyteknologi?

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrerende direktør
ArbeidsgiverNordic Edge
TypeFast
LokasjonStavanger
BransjeIdeelle organisasjoner, Organisasjoner, Event og arrangementer
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi
Søknadsfrist09.10.2022

Nordic Edge er en non-profit organisasjon som samarbeider tett med private bedrifter, kommuner, akademia og innbyggere mot smartere og mer bærekraftige byer og lokalsamfunn. Gjennom utvikling, testing og eksport av smartbyteknologi er Nordic Edge med på å skape nye internasjonale forretningsmuligheter og kunnskapsbaserte arbeidsplasser.

Som administrerende direktør vil din viktigste oppgave være å initiere, organisere og finansiere tverrfaglige samarbeidsprosjekter som understøtter selskapets visjon og misjon. Du skal videreutvikle og forsterke rollen som den viktigste smartby-arenaen i Norden med en tydelig stemme i det nordiske landskapet. I tett samarbeid med lederne fra forretningsområdene, vil du være med å gjennomføre strategiske og kommersielle vurderinger som grunnlag for alle samarbeidsavtaler.

Vi ser etter en utpreget brobygger med gode kommunikasjonsferdigheter som evner å jobbe strategisk i et internasjonalt, kreativt og hektisk miljø. Ledelse, gode samarbeidsevner og erfaring med utvikling og gjennomføring av prosjekter er avgjørende for å lykkes i rollen. Det er en fordel med interesse for innovasjon og teknologi.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi AS ved Dag Vevatne, tlf. 916 56 111, May Irene Ugletveit, tlf. 928 06 239, eller Lars Nesse, tlf. 900 17 812. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver i innledende fase.

Kontakter

  • Kontaktperson: Dag Vevatne
  • Stillingstittel: Partner
  • Telefon: +47 916 56 111
  • Kontaktperson: May Irene Ugletveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 928 06 239