RiksTV - Smidig Coach

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelSmidig Coach
ArbeidsgiverRiksTV / Strim
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeMedie- og innholdsproduksjon, Internettbaserte tjenester
StillingsfunksjonKonsulent / Rådgivning, Prosjektledelse, Koordinering

Velkommen til RiksTV/Strim – Hvem er vi?

Strim er Norges mest komplette strømmetjeneste. Det er en frittstående tjeneste eid av RiksTV som samler innholdet fra en rekke innholdsleverandører som TV2 Play, HBO Max, Paramount+, Viaplay og TV-kanaler i ett abonnement. En sømløs tjeneste full av nye opplevelser. Vi brenner for god underholdning og er drevet av kunnskap og av det som inspirerer deg i din hverdag. Vårt oppdrag er å gjøre det enkelt for deg å finne en strøm av nye opplevelser.

Hva kan du forvente av oss?

I RiksTV/Strim er du velkommen som den du er, uansett hvor du kommer fra eller hva du liker å se på TV. Produktene våre er for alle, og det er arbeidsplassen vår også. For oss er fleksibilitet viktig. Derfor er Strim organisert etter smidige prinsipper. Hvor du løser arbeidsoppgavene dine er ikke avgjørende for oss, så lenge det fungerer for teamet og de du jobber tett med. Det viktige for oss er at du sitter et sted hvor du blir inspirert, motivert og klarer å samarbeide med og inspirere kolleger.

Stillingen som Smidig Coach:

Vi har et produkt og en merkevare i sterk vekst, og trenger flere på laget for å sikre at vi fortsetter å utvikle den smidige kulturen vår. Du vil bli del av en gjeng som har kommet langt i å skape et miljø der endringsdyktighet og medarbeidertilfredshet er i fokus. Selv om vi er stolte over alt vi har fått til så langt, er vi ikke i mål. Vi ønsker å styrke oss for å kunne ta vår smidige reise enda lengre, og trenger en Smidig Coach på laget som er genuint interessert i folk, teknologi, produktutvikling og forbedringsarbeid.

Som smidig coach har du lyst til å hjelpe og utfordre teamene og kollegaene dine til å jobbe enda mer smidig. Du er nysgjerrig og åpen for nye ideer, med fokus på å spille andre gode og hjelpe folka rundt deg til å utvikle seg og lykkes. Ikke minst er du en som brenner for smidig og kontinuerlig forbedring. Synes du det i tillegg er gøy å fasilitere og skape gode relasjoner mellom team og fagområder? Da kan dette være en spennende mulighet for deg.

Mer om rollen:

I dag har RiksTV/Strim ti Smidig Coacher med ulik spisskompetanse og erfaring. Du blir del av en gjeng som er opptatt av å støtte og sparre med hverandre hver eneste dag - en gjeng som jobber tett sammen, men også individuelt med å coache og hjelpe ulike team og ledere. Hos oss vil du få en variert og spennende hverdag med stadig nye utfordringer. Du blir del av et miljø som ønsker endring velkommen, der kollegaer spiller hverandre gode og der vi har stor takhøyde for nye ideer. Din nærmeste leder vil være Direktør for Folk & Kultur.

Hvem ser vi etter?

Vi ser etter deg som har en sterk evne til å motivere andre, og som ønsker å bygge bro mellom ulike miljøer og fagområder. Du er ikke redd for å ta opp utfordringer og gi tilbakemeldinger, eller gjøre det som skal til for at folk rundt deg utvikler seg og lykkes. Du liker å utfordre status quo og gjør dette på en positiv måte. Smidige verdier og prinsipper er du godt kjent med og du har erfaringer med ledelse av team med medlemmer fra ulike fagområder. Du vet at tilbakemeldinger, åpenhet og kommunikasjon er viktige nøkkelfaktorer for å lykkes.

Kvalifikasjoner:

Vi ser for oss at du har høyere utdanning og har jobbet noen år som Smidig Coach for team som driver med digital produktutvikling. Du har gode og mindre gode erfaringer med prosjekter, team og ledere. Du har rett og slett vært ute en vinternatt før. Du har et ønske om å skape endring, du kan tenke annerledes og du står på når det trengs. Det viktigste: du forstår produktutvikling, mennesker og teamutvikling!

Spørsmål om stillingen

Fathia Omer - Chief Talent Sourcer
Mobil: 400 53 796
Nettverk: LinkedIn

Nettverk: Facebook LinkedIn
Sektor: Privat
Sted: Økern Torgvei 13, 0580 Oslo
Hjemmekontor: Delvis hjemmekontor
Bransje: Internettbaserte tjenester, IT, Medie- og innholdsproduksjon
Stillingsfunksjon: Koordinering, Prosjektledelse, Rådgivning
Arbeidsspråk: Norsk
Nøkkelord: Agile Coach, Smidig Coach, Teknologi, Produktutvikling, Ledelse