Vil du bidra til et viktig samfunnsoppdrag? Enova søker Business Controller.

Publisert: Publisert:
StillingstittelBusiness Controller
ArbeidsgiverEnova SF
TypeFast
LokasjonTrondheim
BransjeØkonomi og regnskap, Offentlig administrasjon, IT - programvare
StillingsfunksjonØkonomi og regnskap/Controller, Rådgivning, Økonomi og regnskap
Søknadsfrist31.05.2023

I Enova jobber vi med Norges omstilling til lavutslippssamfunnet, og skal i nært samarbeid med markedet bidra til at ny klima- og energiteknologi utvikles og tas i bruk i alle sektorer i samfunnet. En ansvarlig forvaltning av midlene er helt sentralt, samtidig som vi skal være modige og ta risiko i en krevende omstilling. For å lykkes med dette har vi høye ambisjoner for utviklingen av egen organisasjon og virksomhetsstyring – i dette arbeidet vil vår nye Business Controller spille en viktig rolle i tiden fremover!

Som Business Controller i Enova blir du en del av et team som sammen jobber for god økonomistyring og utvikling av virksomheten. Et viktig ansvar vil være å bidra med analyser og rapporter for driften av selskapet, samt rådgi virksomheten på økonomiske spørsmål. Vår nye Business Controller vil være synlig og ha en bred kontaktflate i organisasjonen. Rollen vil ha et hovedansvar knyttet mot driftsregnskapet til Enova, og være en sparringspartner for områdeleder økonomi og administrasjon og andre ledere.

Vi har utformet en kandidatbrief om stillingen, hvor vi beskriver ansvarsområder og hvordan økonomiavdelingen er rigget, med folk og system. Send en e-post til kamilla.larsen@theac.no så sender vi den gjerne til deg!

Vi tror du har gode forutsetninger for å lykkes sammen med oss hvis du har høyere relevant utdannelse, og gjerne noe erfaring fra revisjon /konsulenthus, byrå eller intern økonomifunksjon. Videre ser vi etter deg som har stålkontroll på tall og regnskap og har et øye for hvordan disse kan skape merverdi i styringen av virksomheten. Du er endringsorientert, og en pådriver for at økonomiavdelingen tilpasser seg og tester ut nye arbeidsverktøy, som bidrar til forbedringer på tvers av organisasjonen.

Ønsker du mer informasjon, ta gjerne kontakt med ta gjerne kontakt med Enova ved områdeleder økonomi og administrasjon Ståle Hvitsand på tlf., 47 30 20 89, e-post: stale.hvitsand@enova.no, eller vår rådgiver Kamilla Larsen i The Assessment Company på tlf. 45225730, e-post: kamilla.larsen@theac.no. Henvendelser til The Assessment Company kan gjøres i full fortrolighet.

Søknadsfrist er 31.mai, men vi ønsker gjerne at du viser din interesse snarest. Arbeidssted er Enovas kontor i Trondheim.

For å fremme mangfold og variasjon blant våre ansatte ønsker vi å komme i kontakt med kvalifiserte søkere uavhengig av etnisk bakgrunn, kjønn eller alder.

I samsvar med offentlighetsloven § 25 gjør vi oppmerksom på at opplysninger om søkerne kan offentliggjøres selv om det er bedt om konfidensiell behandling. Søkerne vil i tilfelle bli forhåndsvarslet om dette.

Vi benytter oss av Semac bakgrunnssjekk i vår rekrutteringsprosess.

Kontakter

  • Kontaktperson: Kamilla Larsen
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 452 25 730
  • Kontaktperson: Ståle Hvitsand
  • Stillingstittel: Økonomisjef

Sted

Adresse: Brattørkaia 17a