Vil du være med på å automatisere fremtidens logistikkløsninger?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAutomation Sales - Trondheim
ArbeidsgiverToyota Material Handling Norway AS
TypeFast
LokasjonMalvik
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Grossisthandel import/eksport, Transport og logistikk
StillingsfunksjonSalg/Teknisk salg, Logistikk og lager, Salg/Løsningssalg
Søknadsfrist27.11.2022

Automation Sales

I Norge er Toyota Material Handling den største aktøren i bransjen og er totalleverandør innen materialhåndtering. I takt med markedsutviklingen ønsker selskapet å videreutvikle sin satsning innen automasjon av trucker (AGV) og er derfor på utkikk etter deg som har den riktige kompetansen, erfaringen og interessen til å bli med på denne reisen.

Hovedansvarsområder:

Som Automation Sales vil du bli en viktig bidragsyter til salg og utvikling av de mest moderne og automatiserte materialhåndteringsløsninger på markedet til nye og eksisterende kunder. Du vil stå ansvarlig for salgsprosessen fra A-Å, hvor planlegging og gjennomføring av salgsaktiviteter sammen med øvrig salgsorganisasjon står sentralt. Du vil få muligheten til bygge egen kundeportefølje og videre sikre utvikling av langsiktige kunderelasjoner. For å lykkes i rollen handler det om å ha god oversikt over markedet hvor kartlegging og identifisering av nåværende og fremtidige kundebehov blir avgjørende.

Stillingen er knyttet til Toyota Material Handling sitt hovedkontor i Malvik og vil rapportere til Logistics Solution Manager. Du vil jobbe tett sammen med salgs- og prosjektorganisasjonen i Oslo og Malvik.

Personlige egenskaper:

Vi ser etter en salgsprofil med kommersiell teft som evner å bygge gode relasjoner og nettverk, både internt og eksternt i markedet. Du liker å samarbeide med andre mennesker, og kommuniserer godt på både norsk og engelsk. Den riktige kandidaten evner å levere sterke resultater og møte kundeforventinger og kan vise til god struktur og planmessighet i sitt arbeid. I Toyota er det høyt tempo i hverdagen, og du vil oppleve dine medarbeidere som svært kompetente personer med høy arbeidskapasitet som gleder seg til å få deg med på laget!

Kvalifikasjoner:

Vi tror den rette kandidaten har høyere relevant utdannelse, men praktisk erfaring kan kompensere for manglende utdanning. Du har solid salgserfaring, gjerne fra B2B-salg av tekniske løsninger, produkter og/eller tjenester med dokumenterbare resultater. Du har en god forretningsforståelse og har erfaring med relasjonsbygging inn mot beslutningstakere. Vi tror den riktige kandidaten har erfaring fra logistikk, drift eller lager, men er også svært interesserte i kandidater med annen teknisk kompetanse og erfaring innen relevant programvare.

Vi tilbyr:

Vi tilbyr en spennende jobb i et solid selskap med et av verdens ledende merkenavn. Vi har noen av markedets beste produkter og materialhåndteringsløsninger, og er i førersetet på automatiseringsreisen hvor AGV og menneske kan utfylle hverandre. Du vil bli en del av et godt arbeidsmiljø med trivelige kollegaer og gode utviklingsmuligheter. Stillingen har konkurransedyktige betingelser, gode pensjons- og forsikringsordninger, samt 6 ukers ferie.

Ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Assessit for mer informasjon om stillingen. Vi ser frem til å høre fra deg!

Kontakter

  • Kontaktperson: Gunn Elin Trettsveen
  • Stillingstittel: Rådgiver research og analyse
  • Kontaktperson: Per Kristian Øwre
  • Stillingstittel: Partner/Regionleder Trondheim
  • Telefon: +47 913 75 565

Sted

Adresse: Vuluvegen 331