SVP Corporate Reputation

Publisert: Publisert:
StillingstittelSVP Corporate Reputation
ArbeidsgiverOrkla
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Industri og produksjon, Butikk og varehandel
StillingsfunksjonAnnet, PR og informasjon, Koordinering

SVP Corporate Reputation er en nyopprettet stilling i Orkla ASA, og får en nøkkelrolle i konsernets omdømmearbeid. Du vil få ansvar for å utvikle en global, overordnet omdømmestrategi for Orkla-konsernet. Du skal lede og koordinere omdømmeinitiativ på tvers i konsernet, forretningsområdene og selskapene og etablere KPI-er for arbeidet. Du vil samarbeide nært med de landansvarlige for kommunikasjon i gjennomføringen av aktiviteter.

SVP Corporate Reputation blir sparringpartner for konsernsjefen, konsernledelsen og andre nøkkelpersoner i omdømmerelaterte spørsmål.

Du vil være en del av ledergruppen til Kommunikasjon og Corporate Affairs i Orkla ASA. Viktige arbeidsoppgaver vil være intern og ekstern kommunikasjon, strategisk så vel som operativt. Du vil delta i arbeidet med kommunikasjonsplaner, innholdsproduksjon, beredskap, mediehåndtering, PR-aktiviteter og andre løpende oppgaver.

Vi er på jakt etter en kvalifisert, profesjonell kommunikasjonsperson, som har betydelig erfaring med omdømmearbeid. Rett kandidat bør være god på relasjonsbygging og interessentdialog - i tillegg til å være både analytisk og proaktiv i sin tilnærming. Kandidaten må være meget god i både skriftlig og muntlig formidling. Det vil være en fordel om du har vært med på å utvikle og etablere omdømmestrategier for internasjonale selskaper.

Stillingen vil rapportere til konserndirektør for Kommunikasjon og Corporate Affairs i Orkla ASA.

Spørsmål om rollen rettes til Managing Partner Arne Gunnar Dokken i Amrop Delphi (+47 900 46 689) eller konserndirektør Håkon Mageli i Orkla ASA. Han kan nås på hakon.mageli@orkla.no.

Kontakter

  • Kontaktperson: Arne Gunnar Dokken
  • Stillingstittel: Managing Partner, Amrop Delphi
  • Telefon: +47 900 46 689
  • Kontaktperson: Håkon Mageli
  • Stillingstittel: Konserndirektør, Orkla ASA

Sted

Adresse: Drammensveien 149