Finance Business Partner Operations

Publisert: Publisert:
StillingstittelFinance Business Partner Operations
ArbeidsgiverEkornes
TypeFast
LokasjonSykkylven/Oslo
BransjeBank / Finans / Forsikring, Økonomi og regnskap
StillingsfunksjonLedelse, Økonomi og regnskap/Controller, Konsulent

Bli med på møbeleventyret!

Ekornes er Nordens største møbelprodusent med produkter som selges under merkevarene Stressless®, IMG® og Svane®. Stressless® er en av verdens mest kjente merkevarer innen møbelbransjen og et av Norges mest kjente merkevarer internasjonalt. Produktene selges globalt i over 43 ulike markeder, og gruppen har operasjonell tilstedeværelse i Norge, Litauen, Nord Amerika, Thailand og Vietnam. Ekornes har opplevd eksplosiv vekst over de siste årene, med en omsetningsvekst på 36% og økning i antall årsverk på mer enn 50% over de siste to årene.

Vi har en ambisiøs vekststrategi for selskapet fremover med målsetning om ekspandere inn i nye produktkategorier, ta nye kundesegmenter og bygge et enda mer fremoverlent og bedre Ekornes for fremtiden. For å bidra til at vi lykkes med denne reisen ønsker vi å styrke finansfunksjonen med ytterligere kapasitet innen analyse, planlegging og beslutningsstøtte. Det er denne reisen vi ønsker at DU skal bli en del av ved å forme fremtidens finansfunksjon i Ekornes!

Finance Business Partner Operations:
Verdensledende og effektiv produksjon har vært ett av våre viktigste konkurransefortrinn gjennom flere tiår, og i denne rollen vil du være en viktig sparringspartner for ledelsen og Operations for å bevare denne posisjonen. Som Finance Business Partner Operations vil du være finans- og forretningspartner for Produksjon og Supply Chain på tvers av Ekornes globalt. Her trenger vi deg som har forretningsforståelse og evne til å tenke kostnadseffektivt for å bidra til vår videre utvikling! Noen av de viktigste arbeidsoppgavene for denne rollen:

  • Ansvar for å følge opp og bidra til positiv utvikling i lønnsomhet, effektivitet og ulike KPI’er på tvers av all operasjonell virksomhet i Ekornes
  • Teamleder for et team bestående av tre kompetente Business Controllere
  • Overordnet ansvar for Product costing, deriblant kontinuerlig oppfølging og analyse
  • Ansvar for CAPEX - utvikling av business cases, beslutningsstøtte, samt støtte og overvåke pågående investeringer og prosjekter

Din arbeidshverdag:
Hos oss vil du være en del av et solid og sammensveiset kompetansemiljø, med store utviklingsmuligheter i et globalt konsern. Vi tar vare på våre ansatte og ønsker å bidra til deres utvikling. Du vil være en del av Group Controlling-teamet lokalisert på vårt hovedkontor i Sykkylven. Bor du i Oslo, men har planer om å flytte tilbake til Sunnmøre kan vi legge til rette for dette via vårt kontor i Oslo i en overgangsfase.

Hvem er du?
Vi ser for oss at du er en forretningsorientert og proaktiv analytiker som har øye for detaljer. Samtidig har du et helhetlig perspektiv og ser muligheter hvor andre ser hindringer. Du har også evne til å formidle faget på en forståelig måte til de rundt deg. For å lykkes i denne rollen kreves det at du har en master innen finans/økonomi, samt lang erfaring fra en lignende produksjonsbedrift. I tillegg er du en dreven bruker av MS Excel og MS Powerpoint, og har kjennskap til SAP eller andre ERP-systemer.

Søknader vurderes fortløpende. 

Har du spørsmål?

Kariann Sandvik

Managing Partner

Yapril AS

+47 476 35 720

kariann.sandvik@yapril.no

Maren Øverli

Management Consultant

Yapril AS

+47 901 32 181

maren.overli@yapril.no

Lignende stillinger|