Systemutvikler

Publisert: Publisert:
StillingstittelSystemutvikler
ArbeidsgiverHeadit AS
TypeFast
LokasjonOttestad
BransjeIT, IT - programvare
StillingsfunksjonIT utvikling/Systemarkitekt, IT utvikling/Database, IT utvikling/Full stack utvikler

Vil du jobbe med alt fra forretningsutvikling til programkoding i Headit?

Vi i Headit ønsker å legge til rette for at alle våre ansatte har de mulighetene de måtte ønske seg, og har masse spennende som skjer fremover. Derfor har vi nettopp ansatt to nye talenter, og er nå på utkikk etter flere systemutviklere med god erfaring, forretningsforståelse og som enkelt setter seg inn i våre kunders verdikjede og utfordringer. Hos oss vil du være en av familien, og et viktig navn når vi skal fortsette vår utvikling fremover!

Hva vi kan gi deg:

Vi er 31 dedikerte og engasjerte mennesker som sammen skaper et kompetent og tverrfaglig miljø. Kultur og samhold er viktige elementer for oss, og vi ønsker å involvere de ansatte slik at alle føler eierskap til sitt arbeid. Vi har som ambisjon å skape en arbeidsplass som ser viktigheten i personlig og faglig utvikling, og har blitt Great Place To Work-sertifisert for tredje året på rad. Videre har vi dedikert minimum 100 timer i året hvor du som ansatt kan få den utviklingen du ønsker deg.

Hos oss vil du få muligheten til å jobbe tett på, og sammen med, mange ulike kunder og bransjer. Vi har stort fokus på teamfølelsen, slik at du alltid skal ha noen å sparre og dele utfordringer med. En uke kan du jobbe i team på prosjekt ute hos kunden og tett på deres kjernevirksomhet, mens andre uker vil du være på kontoret og kan sparre med flere ivrige kollegaer.

Selv om vi ønsker å ha aktivitet på kontoret, betyr det ikke så mye hvor du bor. Vi praktiserer fleksible løsninger for samhandling og legger til rette for at du kan bo hvor som helst . Det viktigste er at kulturen og samholdet fungerer. For å støtte oppunder fellesskapet har vi også et aktivt miljø utenfor jobb, med mye sosial aktivitet og bedriftsidrettslag.

Fun fact: Vi har hovedkontor på Hamar, men er som sagt fleksible på hvor du bor og hvor du jobber ifra. Vi har for eksempel en ansatt som jobber 50% i Hamar og 50% fra sitt kontor i Sveits!

Hva vi ønsker at du tilfører oss:

For å komplimentere de allerede faglig dyktige menneskene vi har, og for å spisse oss mot nye spennende oppdrag, ønsker vi at du har relevant utdannelse og arbeidserfaring. Vi er mer åpne for rett person som kan passe inn i familien, enn at vi er låst til en spesiell type kompetansesett. Samtidig kan følgende kompetanseområder være spennende:

 • Java, Kotlin, .NET Core, Python, eller tilsvarende
 • Frontend-teknologier som Angular, React og Vue
 • Skyteknologier som Kubernetes og Docker
 • Databaseteknologier som SQL, NoSQL, kø-baserte lagringsteknologier
 • Kontinuerlig leveranse (CI/CD)
 • Smidig utvikling

Er du nysgjerrig på å høre mer om Headit, og ser på deg selv som en senior, så kan vi ta en uforpliktende prat om muligheter og fremtiden. Det skader aldri å bli bedre kjent med nye mennesker og snakke om fag og spennende arbeidshverdager.

Ring gjerne vår rådgivere i The Assessment Company, Marius Kjerneth 95045635 for en uforpliktende prat eller daglig leder i Headit, Rune Kollstrøm 982 04 840. Vi gleder oss til å bli kjent med deg!

Kontakter

 • Kontaktperson: Rune Kollstrøm
 • Stillingstittel: Daglig leder Headit
 • Telefon: +47 982 04 840
 • Kontaktperson: Marius Kjerneth
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 950 45 635

Sted

Adresse: Løvstadvegen 7

Lignende stillinger|