Topplederstilling hos Norges største jernbaneentreprenør

Publisert: Publisert:
StillingstittelRegiondirektør Sør-Vest
ArbeidsgiverSpordrift AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBygg og anlegg, Drift og vedlikeholdstjenester, Transport og logistikk
StillingsfunksjonLedelse
Søknadsfrist26.05.2022

Vi står overfor en spennende fremtid der jernbanen er et tverrpolitisk satsingsområde. Vil du være med på reisen?

Spordrift er Norges største leverandør av drift, vedlikehold og fornyelse av banerelatert infrastruktur. Arbeidet vårt bygger på 150 års erfaring, fersk ekspertise og lokal tilstedeværelse i hele jernbane-Norge.

Som vår nye regiondirektør vil du lede en region med ca. 340 ansatte og en årlig omsetning på over 600 millioner kroner. Regionen omfatter kontraktsområdene Vestfold/Telemark, Sørlandet og Vestlandet, med drift- og vedlikeholdsansvar for store deler av Bergensbanen og Sørlandsbanen.

Du vil lede en organisasjon med stolte og dedikerte medarbeidere, samtidig som du blir en viktig bidragsyter inn i selskapets toppledergruppe. Stillingen rapporterer til adm. direktør, og arbeidssted vil være Oslo eller Kristiansand.

Du blir en pådriver for kontinuerlig videreutvikling og forbedring av alle ledd av virksomheten, hvor målet er at daglig drift utføres effektivt, profesjonelt og nøyaktig. HMS og kvalitet er viktige elementer i hverdagen, og som regiondirektør har du et overordnet ansvar for dette i egen region.

Hvem ser vi etter?

Vi søker en leder med kommersiell legning og god helhetsforståelse. Din lederprofil er både samlende og gjennomføringssterk, med en personlighet som enkelt kan karakteriseres som varm i hjertet, men hard i klypa . Du er utviklingsorientert og nysgjerrig av natur, med evnen til å engasjere og motivere dine medarbeidere. Vi forutsetter at du kommer til oss med en lyttende og inkluderende tilnærming, med respekt for faget og kompetansen i organisasjonen.

Bakgrunn/erfaring

Du har relevant høyere utdannelse, gjerne master, men lang og relevant erfaring kan kompensere for manglende formell utdannelse. Hvis du i tillegg kan vise til solid ledererfaring fra produksjonsmiljø, og gjerne bakgrunn fra samferdsel/kritisk infrastruktur – ja, da vil vi veldig gjerne høre fra deg.

Vi tilbyr

Du får en sentral rolle i et viktig samfunnsoppdrag, med en unik mulighet til å bidra og skape resultater i utviklingen fra forvaltning til forretning. Du kommer til et godt arbeidsmiljø med engasjerte og dyktige kollegaer, som ønsker at du skal lykkes. Konkurransedyktige betingelser.

Ta gjerne uforpliktende og konfidensiell kontakt med en av våre rådgivere i Habberstad, Jan Egil Myhre, tlf. 908 92 522 eller Atle Strande, tlf. 908 92 054.

Du søker via Spordrifts søknadsportal senest 26. mai 2022.

Kontakter

  • Kontaktperson: Jan Egil Myhre
  • Stillingstittel: Rekrutterer
  • Telefon: +47 908 92 522
  • Kontaktperson: Atle Strande
  • Stillingstittel: Rekrutterer
  • Telefon: +47 908 92 054

Sted

Adresse: DA-bygget 7.etg, mellom spor 6 og 7 Jernbanetorget 1

Lignende stillinger|