Norges største tverrfaglige traineeprogram - 2 år


Publisert
Søknadsfrist 20.01.2021

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverTrainee Innlandet
LokasjonInnlandet
BransjeRådgivning / Konsulenter

Bli kjent med The Assessment Company AS

To årsverk som gir deg varig nettverk 

Ønsker du en utviklende hverdag, hvor du kan løse fremtidens utfordringer? Vi har fulgt talentmarkedet i over 20 år og vet hva som skal til for at du skal få en stjernestart på karrieren. Som trainee hos oss får du unik erfaring fra én til tre av Trainee Innlandets 47 virksomheter over en periode på to år. Du blir en del av et stort nettverk, både profesjonelt og sosialt.  

Tar du ansvar får du ansvar

Påvirkningsmulighetene for hvor og hvordan du vil arbeide er stor. Tar du ansvar og viser initiativ, har du gode muligheter til å forme din egen karriere videre. Ofte får traineene jobbtilbud fra en av bedriftene de har jobbet i når traineeperioden er over.

Du må ha det bra for å gjøre det bra. Trainee Innlandet tilbyr: 

 • En unik start på karrieren med fulltidsengasjement på to år
 • Fokus på tett og profesjonell oppfølging 
 • Utfordrende og varierte arbeidsoppgaver
 • 18- dagers kompetanseprogram innen selvledelse, teamarbeid, strategi, påvirkningsarbeid og endringsarbeid
 • Tilgang på et stort profesjonelt nettverk på tvers av bransjer
 • Sosialt fellesskap og sosiale aktiviteter utenom arbeidstid
 • Og selvsagt - full jobb med full lønn

Kjenner du deg igjen i dette? 

 • Du innen september 2021 har fullført minimum 4 års høyere utdannelse (240 studiepoeng). Dersom du har god programmeringskompetanse kan minstekravet være lavere. 
 • Du er nyutdannet (maks to års erfaring etter endte studier) med et brennende ønske om å bli trainee
 • Du har solide norskegenskaper, muntlig og skriftlig (eller et annet skandinavisk språk). 
 • Vi rekrutterer til mange bransjer, og du kan ha fagbakgrunn innen eksempelvis teknologi- og ingeniørfag (også bygg og anlegg), samfunnsvitenskap, økonomi, innovasjon og forretningsutvikling, markedsføring, jus, HR, kommunikasjon, IKT, mm.

Blir kun de med best karakterer ansatt?

Å bli en god trainee handler ikke bare om gode karakterer. Karakterer spiller en rolle, men hvem du er som person er minst like viktig for å lykkes i rollen som trainee. Arbeidserfaring, engasjement, mot til å utfordre, nysgjerrighet, samarbeidsevner, egeninitiativ og arbeidskapasitet er kvaliteter vi ser etter.

Slik er søknadsprosessen
Enkelte av våre bedrifter kan se etter deg som kan starte så snart som mulig, men tiltredelse er i utgangspunktet 1. september 2021. Søknadsfristen for det kommende opptaket er i januar 2021. 

Husk: Som søker til Trainee Innlandet, søker du derfor til selve traineeprogrammet, og ikke til den enkelte bedrift.
For spørsmål om traineeprogrammet, ta kontakt med Marius Kjerneth. Søknadsfristen er i januar (dato ikke fastsatt enda). Av hensyn til ditt personvern aksepteres kun søknader som sendes via vårt elektroniske søknadssystem (ikke via e-post). 

Om arbeidsgiveren

Trainee Innlandet er et av landets mest profilerte traineeprogram. Vi er til for deg som er nyutdannet og ønsker en stjernestart på karrieren! Traineeprogrammet varer i to år og består av opp til tre arbeidsperioder i én eller flere av våre 47 bedrifter i områdene rundt Hamar, Lillehammer og Gjøvik.
The Assessment Company har siden november i 2016 driftet Trainee Innlandet på vegne av medlemsbedriftene. Firmaet jobber med organisasjonsanalyser og endringsprosesser, strategirådgivning, utvikling, rekruttering og utvelgelse av mennesker.

NettverkFacebook

Sektor Organisasjoner

Antall stillinger20

Sted Parkgata 83, 2318 Hamar

Bransje Konsulent og rådgivning,IT,Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Forretningsutvikling og strategi, Ingeniør,Konsulent

Nøkkelord

Samfunnsfag, Trainee, Konsulent, Bygg og anlegg, Teknologi og data, Entreprenør, HR, Trainee Innlandet, Innovasjon, Statsvitenskap, Markedsføring, Ingeniørfag, Programmering, Hedmark, Bærekraftig utvikling, Forretningsutvikling, Byggautomasjon, Eiendomsjuss, Prosess, Økonomi, Byggteknikk, Logistikk, Traineeprogram, Anleggsteknikk, Trainee, Analyse, Kommunikasjon, Future Graduate, Oppland, Automasjon, Markedsanalyse, Ingeniørteknikk, nyutdannet, Strategi, Prosess Management

Del jobb på