Utløpt

Seniorkonsulent/Manager Strategi og forretningsutvikling


Publisert
UtløptSøknadsfrist 11.11.2020

StillingstittelForretningsutvikling/strategi
TypeFast
ArbeidsgiverImpello
LokasjonTrondheim
BransjeBank / Finans / Forsikring
Søk her

Bli kjent med The Assessment Company AS

HVORFOR JOBBE I IMPELLO
I Impello møter du fokuserte og kompetente kollegaer med høy gjennomføringsevne og solid erfaring. Vår fagkompetanse er unik, og kulturen preges av stor takhøyde og nærhet til beslutninger. Våre ansatte har en sterk vilje til å lykkes, og det er viktig for Impello at alle prosjekter som gjennomføres gir synlig verdi for våre kunder. Godt arbeidsmiljø, frihet og tillit er viktige verdier i Impello. Vi mener prestasjonene er best når man trives på arbeidsplassen, samtidig som det er balanse mellom jobb og fritid. Vi setter store krav til kvalitet og profesjonalitet, og setter samtidig pris på ansatte som viser initiativ. Som ansatt vil man ha mulighet til å forme egen rolle, og utviklingsmulighetene er mange.

OM ROLLEN
Impello opplever økende oppdragsmengde og ønsker å styrke selskapet med en erfaren konsulent innen strategi og forretningsutvikling. Som konsulent i Impello vil du få en sentral rolle i et av Midt-Norges ledende rådgivingsmiljø. Du vil jobbe i ulike team, få selvstendig prosjektlederansvar og vil håndtere flere prosjekter samtidig.

Fag- og ansvarsområder:

 • Innsalg, prosjektstyring og -ledelse
 • Strategisk rådgiving, forretningsutvikling og prosjektutvikling
 • Markeds- og bransjeanalyser
 • Forretningsplaner
 • Finansiell modellering og investeringsanalyser
 • Støtte til eiere, styre og ledelse


HVEM ØNSKER VI PÅ LAGET?
Riktige kandidater trigges av muligheten til å selge inn og lede ulike prosjekter innen strategi, finans og M&A hos kunder som er sentrale aktører i sin sektor. Med en forretningsorientert og nysgjerrig tilnærming avdekker du kundenes behov og blir en relevant samarbeidspartner og rådgiver, gjerne over lengre tid. Kandidater som lykkes hos oss har sterk faglig kompetanse, kombinert med høy integritet og leveransefokus. Vi søker erfarne konsulenter som motiveres av å være del av et inkluderende og trivelig arbeidsmiljø. Riktig kandidat er positiv og løsningsorientert, og trives best når tempoet er høyt og mange prosjekter og aktiviteter pågår samtidig.

Ønskede kvalifikasjoner/bakgrunn:

 • Utdanning innen teknologi eller finans/økonomi. Gjerne sivilingeniør, siviløkonom, MBA eller annen relevant bakgrunn. Mastergrad eller tilsvarende er et krav.
 • 4-7 års relevant arbeidserfaring. Relevante bransjer kan være konsulentvirksomhet, finans, større teknologivirksomheter, eller praktisk erfaring fra internt strategiarbeid.
 • Solid teoretisk fundament.
 • Eget nettverk og salgserfaring er en fordel.
 • Erfaring med prosjektledelse.
 • Gode muntlige og skriftlige kommunikasjons- og presentasjonsegenskaper både på norsk og engelsk.
 • Liker å jobbe i team, men evner også å jobbe selvstendig med atskilte oppgaver.


Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss i rekrutteringsprosessen. Vis interesse for stillingen ved å kontakte en av våre rådgivere, Helene Møller Rørvik på telefon 415 29 191 eller Lone Holm Blaasvær på telefon 924 45 136 eller søk via linken.
Søknadsfrist: 11. november 2020.
 

Om arbeidsgiveren

Impello er et uavhengig konsulenthus med høy kompetanse og engasjerte medarbeidere. Vi gir ambisiøse bedrifter retning, vekst og verdiutvikling gjennom M&A, strategisk og finansiell rådgivning. Impello har bred erfaring fra rådgivning innenfor teknologi, industri og tjenesteytende næringer, med særlig fokus på IKT, energi, sjømat og maritim.
Impello har 14 engasjerte medarbeidere med høy utdannelse og lang erfaring fra M&A/corporate finance, bank/finans, revisjon/rådgivning og ledelse. Siden oppstarten i 2005 har vi vært involvert i mer enn 100 transaksjonsoppdrag og 1000 rådgivnings- og management for hire prosjekter.
Selskapet har hovedkontor i Trondheim og avdelingskontor i Oslo, og er 100 % eid av de ansatte.
Impello er eksklusivt norsk medlem av det internasjonale M&A-nettverket Globalscope som har partnere i 48 land over hele verden. Dette medfører at vi har et stort globalt nettverk og i økende grad arbeider med internasjonale transaksjonsprosesser.
Creating impact ? achieving sustainable results.

Nettverk Facebook LinkedIn

Sektor Privat

StedInnherredsveien 7B, 7014 Trondheim

Bransje Bank, finans og forsikring, Konsulent og rådgivning, Økonomi og regnskap

Stillingsfunksjon Forretningsutvikling og strategi, Konsulent, Økonomi og regnskap

Nøkkelord

Forretningsutvikling, Strategi, Management Consulting, Analyse, Prosjektledelse

Søk her
Del jobb på