Er du en erfaren HR rådgiver som vil være å forme fremtidens bilbransje?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelHRBP & HR rådgiver
ArbeidsgiverMøller Mobility Group AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Konsulent og rådgivning, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering
StillingsfunksjonLedelse, Rådgivning, HR, personal og rekruttering
Søknadsfrist09.08.2021

Møller Mobility Group står ovenfor en spennende tid med mye endringer og stort fokus på videreutvikling av organisasjonen. Folk & Organisasjon er med på denne utviklingsreisen i konsernet og er nå i en prosess med å oppdatere og digitalisere sentrale HR-prosesser. Vi søker nå en nyopprettet HR-rolle med et todelt ansvar; HR Business Partner (HRBP) for Møller Synergi (ca. 40 medarbeidere) og HR rådgiver for konsernstaben (ca. 40 medarbeidere).

Stillingen har både et strategisk og operativt ansvarsområde. Som HRBP sitter stillingen i ledergruppen til Møller Synergi (vår intern tjenesteleverandør innen regnskap og lønn), og som HR rådgiver skal rollen operativt støtte ledere i konsernstab. Rollen skal sikre at ledergruppen i Møller Synergi og lederne i konsernstab får nødvendig støtte og innsikt om viktige HR-parametere for å kunne fatte gode beslutninger.

HRBP & HR rådgiver er i samarbeid med resten av enheten Folk & Organisasjon ansvarlig for at den overordnede People-strategien utvikles og gjennomføres innenfor det strategiske målbildet. Rollen skal bidra til å styrke felles kultur, verdier og forventninger til leder- og medarbeiderskap. HRBP & HR rådgiver skal også jobbe for at Møller Mobility Group opprettholder attraktiviteten som arbeidsgiver og evner å tiltrekke, videreutvikle og beholde talent på alle nivå.

Vi ser etter deg som har erfaring med strategisk og operativt HR arbeid og erfaring med å støtte ledere i sitt arbeid. Du kan gjerne ha erfaring på ledergruppenivå, men dette er ikke et krav. Du oppleves som en bidragsyter, både ved å være med å sette agenda og ved å sikre at tiltak gjennomføres. Videre er det viktig at du har evnen til å utfordre ledere og kollegaer på en konstruktiv og positiv måte, og er innsiktsfull og proaktiv i løsningsforslagene dine.

Rollen rapporterer til Head of People Operations og inngår i et team (People Operations) i avdelingen Folk & Organisasjon med godt samarbeid og sterk vilje til å skape verdi for Møller Mobility Group. Rollen rapporterer også i stiplet linje til daglig leder i Møller Synergi.

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder for HRBP (Møller Synergi):

 • Ansvarlig for P&O i forretningsenhet og operativ HR støtte til enhetens ledere
 • Omsette strategier til konkrete P&O aktiviteter ved å være tett på lederne
 • Bidra med strategisk innsikt som understøtter forretningsstrategien
 • Operativ støtte i F&O prosjekter

Sentrale arbeidsoppgaver og ansvarsområder for HR rådgiver (konsernstab):

 • Ansvarlig for operativt HR støtte til ledere i konsernstab
 • Støtte ledere i oppgaver som følger livsløpet til den ansatte
 • Støtte ledere i operativt rekrutteringsarbeid
 • Andre forefallende HR administrative oppgaver

Vi tilbyr en spennende og utfordrende stilling i Norges største bilforhandlerkjede. Rollen har stor kontaktflate mot konsernet. Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser og tilgang til blant annet firmahytter, ferieleilighet og idrettslag.

Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Kontakt våre rådgivere i The Assessment Company, Veronica Larsen, tlf. 489 59 497, eller Bård Nordby, tlf. 922 87 160, for en uforpliktende samtale eller vis din interesse ved å sende oss din CV innen 9. august.

Interessert, men ønsker å fortsette ferien? Send oss en e-post, så følger vi opp i august: bard.nordby@theac.no

Kontakter

 • Kontaktperson: Bård Nordby
 • Stillingstittel: Management Consultant
 • Telefon: +47 922 87 160
 • Kontaktperson: Veronica Larsen
 • Stillingstittel: Partner
 • Telefon: +47 489 59 497

Sted

Adresse: Frysjaveien 31B

 1. Søk her