Har du lyst på en av elektrobransjens mest spennende stillinger?

Publisert: Publisert:
StillingstittelMedlemsutvikler
ArbeidsgiverElkonor AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeKonsulent og rådgivning, Organisasjoner
StillingsfunksjonForretningsutvikling og strategi, Salg/Løsningssalg, Kundeservice

Elkonor er virkelig på offensiven med svært god vekst. Vi trenger derfor en innovativ og motivert medlemsutvikler som kan støtte eksisterende medlemmer og finne nye. Ønsker du å være med på et vinnerlag og være en del av en spennende kjedereise sammen med Elkonor? Da må du lese mer om denne utfordringen!

Dine viktigste oppgaver blir å sørge for at alle medlemmene benytter og-/eller får hjelp til å utnytte alle tjenestene Elkonor tilbyr, samt synliggjøre og selge inn Elkonor til nye medlemmer, som en attraktiv kjede. Dette innebærer å selge våre produkter, tjenester og mulighetene til alle medlemmer. Du vil påvirke kjedemedlemmene direkte, men også gjennom regionsmøter, turer og andre kanaler.

Vi ser etter deg som er innovativ, nysgjerrig og fremoverlent, samt innehar en naturlig evne til å få folk med deg. Du er salg/resultat- og utviklingsorientert, samt trygg og robust. Videre evner du å ha overblikket, samtidig som du gjerne dykker ned i detaljene dersom det kreves. Det er ønskelig at du deler Elkonor’s verdigrunnlag for ansvarlig og bærekraftig forretningsvirksomhet, samt er en pådriver med høy arbeidskapasitet.

Du bør ha god kunnskap om elektrobransjen og kjenne til elektroentreprenørens hverdag.

Vi søker kandidater med erfaring fra elektrobransjen og hvis du har noe kunnskap om salg og kundeutvikling, så er det en klar fordel. Du er oppegående på bruk av IT og digitale plattformer, dette er et område du garantert blir utfordret på av våre medlemmer.

Som type er du utadvendt, evner å se muligheter for våre medlemmer og er løsningsorientert. Du er offensiv, selvgående og har en tillitsvekkende væremåte. Du er tydelig og presis i din skriftlige og muntlige kommunikasjonsform, både på norsk og engelsk.

Vi ser for oss at du bor i Oslo eller Østlandsområdet og liker å være på farten.

Elkonor tilbyr:

En veldig spennende stilling for den rette kandidaten. Elkonor gjør det veldig bra, er økonomisk solid, medlemmene er på eiersiden, vi har dyktige og lojale medarbeidere med høyt faglig nivå.

Her legges det til rette for personlig og faglig utvikling i et innovativt, kreativt miljø og hvor mulighetene er store til å videreutvikle noe stort. Du vil rapportere til daglig leder Baard Espen Hansen.

Det tilbys konkurransedyktige betingelser og bilordning.

Rekrutteringsprosessen administreres av Skagerak Consulting AS og av hensyn til personvern(GDPR) må alle søkere registrere en profil i vår kandidatbase, se link SØK HER.

Der kan du registrere dine kontaktopplysninger og enkelt laste opp din CV og motivasjonsbrev.

Søknadsfrist er snarest og søknader behandles fortløpende

For nærmere informasjon

Seniorrådgiver Sverre Palm, sp@skc.no , 46884615

Seniorrådgiver/partner Odd-Arne Krogstad, oak@skc.no , 907 53 484

Alle henvendelser vil bli behandlet konfidensielt, også ovenfor oppdragsgiver om ønskelig.

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.

Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen.

Kontakter

  • Kontaktperson: Sverre Palm
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 468 84 615
  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484

Sted

Adresse: Sandstuveien 70

Lignende stillinger|