Er du vår nye Administrative og Operative leder?

Publisert: Publisert:
StillingstittelAdministrativ og Operativ leder
ArbeidsgiverAlf Graarud Motor AS
TypeFast
LokasjonBorgenhaugen
BransjeBil, kjøretøy og verksted, Butikk og varehandel, Grossisthandel import/eksport
StillingsfunksjonLedelse, Kontor og administrasjon, Salg
Søknadsfrist01.10.2021

Har du lyst til å bli en av oss? Som ny Administrativ og Operativ leder skal du ta Alf Graarud Motor videre til nye høyder. Her får du en meget spennende hverdag med mange forskjellige arbeidsoppgaver - og hvor ikke én dag er lik. Vi ser etter en erfaren, administrativ og operativ leder til å utvikle Alf Graarud Motor AS. Vi skal sikre oss en sikker og ledende posisjon innen MC-salg og MC-service i Norge. Selskapet har i mange år gjort det meget bra og har blitt en av Norges største aktører. Daglig leder trenger nå en medarbeider som kan avlaste henne - og det er her du kommer inn. Her får du muligheten til å bygge på noe veldig bra, samtidig som ditt fotavtrykk kan bli stort i MC-bransjen. Alf Graarud Motor AS har hatt stor suksess gjennom de siste årene, og dette er et svært godt utgangspunkt for videre vekst.

Vi søker en synlig, administrativ og operativ leder som forstår dynamikken i retail-bransjen. Du har solid administrativ ledererfaring – alltid med fokus på resultater, kontinuerlig forbedring og inspirerende personalledelse. Du har god økonomisk forståelse. Samtidig er du operativ, kommersiell og har god evne til å motivere og utvikle egne medarbeidere.

Du må ha erfaring fra ledelse, men du trenger ikke komme fra MC-bransjen. Interesse for MC er en fordel. Du er en naturlig kremmer og har et smil på lur. Den ideelle kandidaten har sannsynligvis også høyere merkantil utdanning, er strukturert og systematisk med god orden. Du trives med HR-relaterte utfordringer og er ikke redd for å håndtere HMS og internkontrollprosesser. Hvis din kompetanse og personlige egenskaper passer denne beskrivelsen, vil du være perfekt til å ta NK-jobben og deler av ansvaret sammen med Daglig leder.

Som leder har du solide ambisjoner. Du er trygg på deg selv, du har lett for å lede andre, du har gode mellommenneskelige evner som sikrer at du bygger gode relasjoner internt og eksternt. Du skal til enhver tid har kontroll og overblikk over driften. Vi kaller dette rett og slett "hel ved".

Treffer dette deg, men du har fortsatt noen spørsmål, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i Skagerak Consulting Odd-Arne Krogstad, mobil 90753484, eller Audun Bjølgerud mobil 90935301.

Stillingen er lokalisert i Sarpsborg og rapporterer til daglig leder.

Kontakter

  • Kontaktperson: Odd Arne Krogstad
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 907 53 484
  • Kontaktperson: Audun Bjølgerud
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 909 35 301

Sted

Adresse: Haugeveien 8

Nettverk