Vil du lede en av Nordens viktigste kunstinstitusjoner?

Publisert: Publisert:
StillingstittelDirektør
ArbeidsgiverHenie Onstad Kunstsenter
TypeFast
LokasjonHøvik
BransjeKunst og kultur, Museer, gallerier og kulturminne
StillingsfunksjonLedelse

Henie Onstad Kunstsenter har en enestående kunstsamling og utstillingsprogrammer i verdensklasse. Kunstsenteret er i en spennende utvikling med store prosjekter igangsatt. Henie Onstad søker nå ny direktør som vil være med og lede museet videre innenfor de ambisiøse mål som er satt.

Den nye direktøren har et bankende hjerte for kunst- og kulturfeltet, og ønsker å være med og forvalte og videreutvikle museets samling. Museets nye leder er visjonær, fremoverlent, har kommersiell sans og er en naturlig relasjonsbygger.

Den rette kandidaten har et sterkt engasjement for å ivareta og løfte Henie Onstad som en attraktiv destinasjon for kunst, kultur og rekreasjon. Det krever god publikumsinnsikt, et strategisk blikk for mulighetene som ligger i beliggenheten, og en forståelse for hvilke program som kan engasjere et stort publikum.

Du har relevant ledererfaring og solid kunstfaglig bakgrunn. Det er en fordel om du har kunnskap og interesse for offentlig-privat finansiering.

Henie Onstad tilbyr konkurransedyktige betingelser, et faglig og profesjonelt arbeidsmiljø med arbeidsplass i nydelige omgivelser på Høvikodden, nær både Oslo og Sandvika.

Eventuelle spørsmål om stillingen kan rettes til Visindi ved Mona Wille, tlf. 402 15 106, Marius Malmer, tlf. 900 96 824 eller Heidi Wiggen, tlf. 916 56 103. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor vår oppdragsgiver i den innledende fasen. Søknad med CV sendes snarest.

Kontakter

  • Kontaktperson: Mona Wille
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 402 15 106
  • Kontaktperson: Marius Malmer
  • Stillingstittel: Visindi AS
  • Telefon: +47 900 96 824

Sted

Adresse: SONJA HENIES VEI 31

Lignende stillinger|