Hasås har store ambisjoner og søker operativ salgssjef

Publisert: Publisert:
StillingstittelSalgssjef
ArbeidsgiverHASÅS AS
TypeFast
LokasjonKodal
BransjeIndustri og produksjon, Grossisthandel import/eksport, Trevareindustri
StillingsfunksjonLedelse, Salg/Teknisk salg, Salgsledelse
Søknadsfrist26.09.2022

Hasås AS har vokst betydelig de senere årene, og gjennom oppkjøp av to viktige virksomheter nylig er det lagt et meget godt grunnlag for videre vekst og utvikling. Til å lede salgsarbeidet i Hasås søker vi nå en operativ og kommersielt drevetSalgssjef

Som salgssjef får du en svært sentral rolle i selskapets videre utvikling. Du får det overordnede ansvaret for salg og markedsføring og vil ha en fremtredende rolle i å representere selskapet i markedet. Selskapet har ambisjoner om å vokse videre og har et stort potensial, både i Norge og Sverige.

Viktige fokusområder vil være utvikling av salgs- og markedsstrategier som gir selskapet god konkurransekraft der vi utnytter våre unike fordeler som leverandør. Sentrale oppgaver vil være kjedeforhandlinger, operativt salgsarbeid, konseptutvikling, og daglig drift og utvikling av salgsavdelingen.

Med deg på laget, får du 11 erfarne og dyktige medarbeidere. Stillingen rapporterer til administrerende direktør og inngår i ledergruppen i selskapet.

Hva vi ser etter?

Vi ser etter en erfaren, sulten, strategisk og operativ salgssjef. Du må være på ballen og like å være ute hos kundene, men samtidig evne å tenke strategisk og kommersielt. Det vil være en stor fordel om du har bransjeerfaring og forstår verdikjeden i byggevarehandelen.

Som type er du strategisk, kommersiell og liker å jobbe operativt. Du må være en lagspiller som er glad i å samarbeide og omgås med folk, både internt og eksternt. Du må ha et grunnleggende ønske om å lykkes og ha energi og engasjement til å lede salgsarbeidet i et stort selskap. For å lykkes i Hasås må du kunne identifisere deg med våre fire kjerneverdier; hjelpsom, proaktiv, likanes og hel ved.

Hva du får

Her får du en spennende rolle i et selskap som har store ambisjoner og har langsiktige og solide eiere. Du blir en del av et svært godt arbeidsmiljø med hyggelige, dyktige og faglig stolte kollegaer som brenner for arbeidet og liker å lykkes sammen som et lag.

For mer informasjon om stillingen, kontakt en av våre rådgivere i Skagerak Consulting; Erik Aasmundtveit tlf. 414 31 938 eller Geir Nordvold, tlf. 938 28 100.

For å unngå bedrageriforsøk vil vi presisere at vi aldri ber om BankID-informasjon i søknadsprosessen

Skagerak Consulting AS er et unikt, tverrfaglig rådgivningsmiljø. Vi jobber med å utvikle mennesker og organisasjoner for å skape varige forbedringer og verdier i offentlige og private virksomheter. Vårt arbeid er basert på en kombinasjon av dokumentert metodikk, praktisk erfaring og en god porsjon sunn fornuft.Les mer om Skagerak Consulting AS her: www.skc.no

Kontakter

  • Kontaktperson: Erik Aasmundtveit
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 414 31 938
  • Kontaktperson: Geir Nordvold
  • Stillingstittel: Seniorrådgiver
  • Telefon: +47 938 28 100

Sted

Adresse: Kodalveien 484

Nettverk