Spennende topplederrolle til bedrift med hele verdikjeden under samme tak

Publisert: Publisert:
StillingstittelCEO
ArbeidsgiverGUDBRANDSDALENS ULDVAREFABRIK AS
TypeFast
LokasjonLillehammer
BransjeIndustri og produksjon, Tekstil
StillingsfunksjonLedelse, Forretningsutvikling og strategi, Salg
Søknadsfrist24.03.2023

Gudbrandsdalen Uldvarefabrik er et selskap med lange tradisjoner som i dag er en av Europas ledende leverandører av møbel- og bunadsstoff. Med fokus på kvalitet og bærekraft produserer og selger vi skreddersydde løsninger for kunder, både nasjonalt og internasjonalt. Dagens administrerende direktør går i pensjon og vi skal nå ansette ny leder som skal lede oss til videre utvikling.

Som administrerende direktør i Gudbrandsdalens Uldvarefabrik AS skal du lede selskapet til fortsatt lønnsom vekst og utvikling. Relasjonsbygging og samarbeid i inn- og utland er avgjørende for å lykkes med selskapets ambisjon om å vokse sammen med våre kunder. I dette ligger etablering av nye spennende markeder og kunder hvor kvalitet står i fokus. Det er også sentralt å lykkes med kompetanseutvikling innenfor tekstilfaget hos våre medarbeidere som forsterker vår posisjon som en innovativ kvalitetsleverandør til sterke merkevarer rundt i verden.

Vi søker en forretningsorientert og handlekraftig leder som motiveres av å drive kommersiell utvikling og relasjonsbygging. Du er målrettet og trives med en hverdag hvor du får brukt dine strategiske og taktiske ferdigheter både nasjonalt og internasjonalt. Som leder er du opptatt av å bygge et godt team og få andre til å lykkes. Du bør fremstå som trygg og engasjert, med evne til å sette retning og tydelige mål for bedriftens oppgaver. Samtidig tror vi rett kandidat har omfattende forretningsforståelse, og demonstrerer ferdigheter som ville kunne ta ut det kommersielle potensialet til selskapet i en vekstfase.

Ønskede faglige kvalifikasjoner:

 • 10+ års erfaring fra relevante eller overførbare miljøer
 • Relevant utdannelse innen økonomi, markedsføring eller lignende
 • Dokumenterbar ledererfaring, enten fra topplederroller eller ledergruppe
 • Erfaring med produksjonsmiljøer med lange verdikjeder er ønskelig
 • Erfaring med internasjonal handel

Vi tilbyr en spennende lederjobb i en bransje i sterk endring. Du blir en del av et sterkt fagmiljø, engasjerte medarbeidere og vil bli tilbudt konkurransedyktige betingelser. Du vil få muligheten til å lede og videreutvikle et unikt industriselskap i Innlandet. Som administrerende direktør vil du rapportere til styret i selskapet.

Vi har valgt The Assessment Company (AC) til å bistå oss med rekrutterings og utvelgelsesprosessen. Er du nysgjerrig på å høre mer om denne muligheten? Ring oss gjerne for en uforpliktende samtale eller send oss en mail, så tar vi kontakt med deg; Stian Dyre Hansen på telefon 916 91 661 eller e-post stian.dyrehansen@theac.no eller Hege Langfeldt på telefon 959 31 434 eller e-post hege.langfeldt@theac.no

Kontakter

 • Kontaktperson: Stian Dyre Hansen
 • Stillingstittel: Partner / Management Consultant
 • Telefon: +47 916 96 661
 • Kontaktperson: Hege Langfeldt
 • Stillingstittel: Partner / Managment Consultant
 • Telefon: +47 959 31 434

Sted

Adresse: Morterudvegen 3-5