Vil du ta ansvar for Solution Marketing og posisjonering for et markedsledende selskap?


Publisert

StillingstittelIngeniøryrker
TypeFast
ArbeidsgiverPhoenix
LokasjonOslo
BransjeAnnet

Bli kjent med - Skagerak Consulting AS

Vil du ta ansvar for marketing og posisjonering hos en av markedslederne? 
Som Solution Marketing Responsible vil du utvikle og gjennomføre marketingaktiviteter.
Implementering av markedsføringsstrategi og markedsføringsplaner for å sikre merkevarebevissthet og posisjonering i markedet. Du vil få ansvar for å øke kundetilfredsheten, markeds- og promoteringskampanjer, SoMe, marketing automation, content produksjon, Google adwords, SEO-søkemotoroptimalisering, leadsgenerering og oppfølging i CRM, oppsett og utsendelse av nyhetsbrev, samt måling av resultater på kampanjer. 
Morselskapet i Tyskland lager mye markedsmateriell, men det blir ditt ansvar å tilpasse dette til det Norske markedet. Du vil være delaktig i utviklingen av produktinnhold som f. eks salgsdokumentasjon, casestudier, produktvideoer, nettsider, og blogginnlegg for å promotere våre produkter. Du skal gjøre dette tilgjengelig for markedet og internt (for salg og andre kollegaer). Du vil utarbeide opplærings- og salgsverktøy til våre selgere for å hjelpe dem til å bli mer effektive. Du vil ha en ledende rolle i opplæring/ kursing internt, slik at promotering av løsningssalg blir mulig for hele salgsteamet. Du vil jobbe tett på salget og delta i prosjektgjennomføring fra A - Å. Stillingen innebærer aktiv deltakelse på messer og seminarer.
Vi søker en markedsorientert og teknologinteressert person med god systemforståelse.
Du har erfaring fra vår eller tilsvarende bransje. 
Du er utdannet innen markedsføring og kommunikasjon.
Du kan også ha en utdannelse som fagingeniør eller en høyere utdannelse innen elektro-/automasjon, men da må du har solid erfaring innen markedsføring.
Du er teknisk, nysgjerrig og interessert i løsningssalg.
Du vil jobbe på tvers av funksjoner og avdelinger og må forstå helheten i produktsammensetningen. Du må ha lyst til å bli kaldt: MRS/MR solution marketing i Phoenix, videre har du høy arbeidskapasitet, er serviceinnstilt og kundevennlig. Du kommuniserer meget godt på norsk og engelsk, og er trygg i bruk av avansert markedsføring og elektroniske hjelpemidler i presentasjonene. 
Vi har dyktige selgere, produktspesialister og applikasjonsingeniører som er dine viktige støttespillere.
Phoenix Contact tilbyr en utviklende marketingstilling i et faglig sterkt og spennende teknologiskmiljø.
Gode muligheter for personlig og faglig utvikling, samt utviklende samarbeid med våre Europeiske kolleger. 
Phoenix Contact har gode pensjonsordninger og konkurransedyktig lønn. 
Du kommer til å arbeide for en markedsledende og godt renommert bedrift, i et uformelt og hyggelig miljø.
Innen Industrial Components and Electronics er Phoenix Contact markedsledende på verdensbasis og i Norge, og en sterk innovasjonskraft innen produkter, systemer og løsninger til alt som har med elektroteknikk og automasjon å gjøre – det er Phoenix Contacts verden. Her får du mulighet til å jobbe med de mest avansert løsningene som ï¬?nnes i dagens marked.
Virker dette spennende, men du har fortsatt noen spørsmål, ikke nøl med å ta kontakt med seniorrådgiver Ruth-Camilla Aas på 91177259 og partner/-seniorrådgiver Odd-Arne Krogstad på mob. 90753484

Om arbeidsgiveren

Phoenix Contact-gruppen er i dag markedsledende med ca 17000 ansatte i over 50 land. Virksomheten i Norge har 34 ansatte, med hovedkontor på Furuset i Oslo og med tre regionale salgskontorer. Vi er markedsledende på verdensbasis og i Norge og en sterk innovasjonskraft innen elektroteknikk. Produktspekteret strekker seg fra innovative rekkeklemmer og merkesystemer til strømforsyninger, interface / automasjonsprodukter. Vårt motto er: Å gi deg best mulige løsninger på elektrotekniske oppgaver. For nærmere info. se vår hjemmeside.

NettverkFacebook LinkedIn

Sektor Privat

Sted Strømsveien 344, 1081 Oslo

Bransje Elektronikk, Markedsføring og annonsering,Industri og produksjon

Stillingsfunksjon Ingeniør / Automasjon og instrument,Markedsfører,Salg / Løsningssalg

Nøkkelord

Marketing, Automasjon, Marketing & Sales, Teknologi, Markedsføring

Del jobb på