Utløpt

Ønsker du å rekruttere de beste IT-kandidatene, til de beste kundene? I så fall, les videre


Publisert
Utløpt

StillingstittelAnnet
TypeFast
ArbeidsgiverReflekt
LokasjonOslo
BransjeIT / Telekommunikasjon / Internett

Reflekt IT er et spesialistselskap innen rekruttering og utleie av IT-personell. Vi jobber med oppdrag innen support, nettverk, drift, utvikling og prosjektledelse. Våre verdier Ambisiøse, personlige, rause og ærlige og visjon Store nok til å levere, små nok til bry oss, gjenspeiler jobben vi gjør

Vi vokser, og ønsker å styrke vår organisasjon ytterligere med en kandidatansvarlig. Vi søker etter deg som har noen års erfaring fra IT-rekruttering og search i tilsvarende stilling. I vår bransje handler det om å finne de beste hodene, og vi ser derfor etter en person med stor drivkraft og egen motor. 

Du vil få jobbe sammen med seks dedikerte kollegaer med forskjellige oppgaver, men alle med felles mål om å matche gode kandidatene vi intervjuer, sammen med våre spennende kunder. Vi som jobber her er en sammensveiset gjeng som ler mye sammen - det hender at vi er uenige, men vi blir fort venner igjen. 

Som kandidatansvarlig i Reflekt IT vil du bli godt kjent med mange spennende selskaper og deres ansatte. Du vil:

 • Ha ansvar for rekruttering av nye medarbeidere til faste stillinger og innleie til Reflekt IT sine kunder 
 • Søke, intervjue, referansekontrollere og evt testing av nye kandidater. Hele prosessen fra A til Å
 • Ha oppfølgings- og personalansvar for utleide konsulenter
 • Ha et tett samarbeid med våre kundeansvarlige 
 • Være med ut i kundemøter

Du vil få et solid nettverk av kontakter vi brenner for hjelpe. Dette er en annerledes, givende, veldig morsom og krevende jobb. Vi ønsker nytenkning velkommen fordi vi ikke selger lagervare , men en langsiktig og personlig relasjon til menneskene som utfører jobbene. 

Vi ser først og fremst etter personlige egenskaper og egnethet, fremfor absolutte krav til utdannelse og erfaring. Vi tror imidlertid at vår nye medarbeider har:

 • Utdannelse innen IT, salg eller markedsføring 
 • Ønskelig med erfaring fra bemanning og rekruttering og/eller erfaring fra IT-bransjen
 • Har gode ferdigheter i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig

Egenskaper vi ser etter:

Vi håper også du er en som evner å tenke langsiktig og har et sterkt ønske om å lykkes. At du er empatisk og ikke dømmende, da du forstår at mennesker er forskjellige. Opptatt av kvalitet, og innehar god gjennomføringsevne. Sammen skal vi finne de beste kandidatene!

Vi tilbyr:

 • Gode lønnsvilkår og bonus
 • Gode pensjonsordninger og forsikringer
 • Støtte til trening
 • Sentral beliggenhet og moderne, freshe lokaler i Oslo sentrum, på toppen av Steen&Strøm, med det vi liker å tro er byens fineste takterrasse
 • Støtte til kompetanseheving 

Om arbeidsgiveren

Reflekt består av selskapene som tidligere het People4you IT Bemanning AS, Grata Personal AS, People4you Bemanning AS og Smart Bemanning AS. Store nok til å levere - små nok til å bry oss. Dette er vår visjon som alle våre ansatte jobber etter hver eneste dag. Vi har erfaringen og kompetansen til å løse alle typer bemanningsoppdrag. Samtidig er vi opptatt av å ivareta hver enkelt kunde og kandidat. Vi gir tett oppfølging - både før, under og etter en rekruttering. Vi skal jobbe strukturert og grundig med hver eneste ansettelse slik at alle kandidater behandles likt.

Sektor: Privat

Sted: Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo

Bransje: IT, HR, organisasjonsutvikling og rekruttering

Stillingsfunksjon: HR, personal og rekruttering, Rådgivning

Nøkkelord: IT-rekruttering, Rekruttering, HR, Search, Bemanning

Del jobb på