Er du vår nye Avdelingsleder i Oslo?

Publisert: Publisert:
Utløpt
StillingstittelAvdelingsleder i Oslo
ArbeidsgiverELTEL NETWORKS AS
TypeFast
LokasjonOslo
BransjeAnnet, Bygg og anlegg, Telekommunikasjon
StillingsfunksjonProsjektledelse, Ledelse, Rådgivning
Søknadsfrist05.11.2021

Er du handlekraftig, strukturert og klarer å balansere utvikling med pågående produksjon?Avdelingsleder Oslo har budsjett- og resultatansvar for en selvstendig enhet hvor primæroppgaven er å etablere og utvikle en ny avdeling, innenfor fagsegmentet; SDU og MDU coax og fiber. Samtidig som utvikling av portefølje, struktur og rutiner pågår vil det være behov for å sikre allerede pågående produksjon i henhold til finansielle og produksjonsmessige KPIer. Avdelingen i Oslo består i dag av 4 ansatte, med en målsetning om å øke med 8-10 ansatte i løpet av 2022.

Som leder for sitt team er avdelingsleder ansvarlig for at teamet leverer de tjenester som til enhver tid forventes av/er avtalt med kundene til avtalt tid, kvalitet og pris samt drive forbedringer som støtter strategien vår. Teamets oppdrag skal utføres i samsvar med gjeldende myndighetskrav, kontrakter og interne rutiner i Eltel. Avdelingsleder er ansvarlig for at enheten leverer forventet økonomisk resultat og har personalansvar for sitt team. Avdelingsleder skal utvikle teamet og dets medarbeidere og sikre riktig kompetanse, utvikling og sammensetning.

Stillingen passer godt for en handlekraftig entusiast som gjennom strukturert arbeid klarer å balansere utvikling av en ny avdeling, sammen med pågående produksjon. Personen må være sterkt kommersielt anlagt, og kunne bygge tillitt både mot avdelingens ansatte, ledelsen og kundene innenfor fagsegmentet. Kandidaten må ønske å være med å skape en vinnerkultur hvor det fokuseres på å levere resultater, solidaritet, kreativitet og det å ha det gøy på jobb. Det er stor handlingsfrihet og fleksibilitet i rollen, og riktig kandidat må evne å tørre å prøve og feile for å bidra til fremdrift i organisasjonen.Videre er det viktig at ny avdelingsleder har gode lederegenskaper, hvor han/ hun evner å motivere og inspirere medarbeiderne i avdelingen. Kandidaten må ha god økonomiforståelse og tenke lønnsomhet i sine valg og beslutninger, samt ha en evne til kontinuerlig å søke etter forbedringer for selskapet. Rett kandidat har god forståelse for forretning og drift.. Det er kritisk at ny avdelingsleder har meget god skriftlig og muntlig fremstillingsevne, både på norsk og engelsk, da vedkommende må kommunisere godt med mennesker på ulike nivåer. Det er å foretrekke at kandidaten kjenner HFC-miljøet hos flere av Norges største kunder og/eller har erfaring med å bygge team.

Faglige kompetanser (utdannelse & erfaring):

Følgende utdanning og arbeidserfaring er ønskelig for rollen som avdelingsleder:

• Erfaring fra lederrolle med resultat- og prosjektansvar, med dokumenterte resultater

• Erfaring fra produksjons- eller prosjektstyring

• Erfaring fra anlegg- eller entreprenørvirksomhet er en fordel

• Erfaring fra EL og/eller telerelatert installasjonsarbeid er en fordel

• Gode kommunikasjonsferdigheter på norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig

Vi har valgt The Assessment Company AS til å bistå oss med rekrutterings- og utvelgelsesprosessen. For spørsmål eller mer informasjon om stillingen, ta gjerne kontakt med våre rådgivere i The Assessment Company, Katrine Feyling på telefon 977 58 731 eller Ole Fredrik Kirkebye på telefon 918 05 777.

Kontakter

  • Kontaktperson: Katrine Feyling
  • Stillingstittel: Management Consultant
  • Telefon: +47 977 58 731
  • Kontaktperson: Ole Fredrik Kirkebye
  • Stillingstittel: Strategisk Rådgiver
  • Telefon: +47 918 05 777

Sted

Adresse: Haavard Marthinsens vei 30